![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Aš ką tik įsigyti gražių Dell Inspiron Mini 10 d. Spec max (£ 308) Tačiau, gavęs ją supratau, kad aš ne pirkti Ekrano atnaujinimo @ £ 30 (HD 1366x768). Dabar max res galiu gauti yra 1024x576 neprarandant ekrane santykis (1024x768 yra įmanoma, bet turiu ruožas būtų tinkami ir atrodo ... You know ...) Turėčiau eiti per su perduodant šio vieneto atgal grąžinti ir tada pirkti nauja (tai vienintelis variantas) ar man reikia klijuoti su 1024x576? Jie dabar man už £ 23 už surinkimą, nors tai iš esmės būtent dabar £ 53. I just can't sudaro mano manymu, jei turėtų siekti geriausių suteikė kad aš naudoju savo laptopo saugoti paveikslėlių ir žiūrėti filmus. Aš tiesiog nežinau, ar £ 53 verta RES skirtumas?! Ačiū už patarimus LOT. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priklauso nuo Jūsų pasirinkimo tiesų, asmeniškai aš negaliu stovėti mažos rezoliucijos, fuzzy Didelės piktogramos ir tt, aš labai norėčiau švaraus, Sharp aukštojo res's.
| |||
| |||
| Per tiesa, nei gali atrodyti iš I Apytikslė taskbars ir masinis darbalaukio piktogramos siunčia mane atgal 90s ir man nepatinka, kad. Dalykas ... Ar 1024x576 iki 1366x768 skirtumas bus, kad skirtingi, kad būtų verta £ 53 (£ 30 + £ 23 upgrade surinkimo / išmokos)? |
|
| |||
| |||
| Aš sutinku su hybr! D, mažos piktogramos ieškoti švaresnės ir visa experiance yra daug geriau atrodo geriau pribaigė su kuriame AEŠ sudaro didesnę, bet aš norėčiau mokėti 53 £ tik gauti pasirinktos ekrano parametrus jiems tikrai gali gyventi kartu su iš to? garsiai juoktis. Bet jeigu jūs tikrai norite ją turėtumėte jį gauti:) |
|
| |||
| |||
| Tiesą sakant, aš jau konsultavosi su draugas, kuris rekomendavo man grąžinti mano Dell net £ 23 mokestį ir įsigyti "Samsung" NC10 kuris, matyt, yra geriausias Netbook pinigus galima nusipirkti rinkoje šiuo esamą laiką. Dabar visi turiu patvirtinti tai, jei Parodyti parems didelė skiriamoji geba nei 1024x576 ... Any comments? |
|
| |||
| |||
| Hmm aš girdėjau, kad Samsung yra geriausias Netbook Out at momment ir būtų gerai invesment, jei galite sau leisti papildomų pinigų, kad ją pirkti. |
|
| |||
| |||
| Na Dell turiu man kainavo 308 £ o "Samsung" šiuo metu yra ne PC World "296 £. Sužinojau, kad Samsung 1024x600 todėl nėra daug didinimo, bet aš Pasirinkite ir Check it out on-site, jei įmanoma ... |
|
| |||
| |||
| YH Norėčiau Check it out mate IVE buvo geras Apžvalgos nuo Dell btu geresnes iš Samsung Čia yra Samsung peržiūra www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 Check it out ir jau manau, mate. |
|
| |||
| |||
| Nuėjau Mikro Anvika šią popietę norėdami pamatyti Parodyti modelio jie turėjo. Turiu pasakyti, kad aš esu labai patenkintas tuo, ką mačiau. It features viskas Dell ir daugiau. Jis yra standartinis su fantastinis baterija (7 val), Atom N270, 1GB RAM atsinaujinti iki 2 GB ir 950 mikroschemų Graphic Card leidžia iki 1024x600. Kad AEŠ atrodė būtent taip, ką norėjo. "Dell" turėjo 500 Chipset kortelę, kad paaiškina mano nusivylimas ... I just got patvirtinimas surinkimo / grąžinimo eisiu pirkti Samsung internete ... |
|
| |||
| |||
| Nice mate im glad you surūšiuoti jūsų problema iš kapitono gerai atrodyti su Samsung. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujoji Rig - Nuomonė Prašom | Kirion | General Hardware Chat | 4 | Birželis 18, 2009 17:06 |
| Desperatiškai ieškau Serverguy. | Garigoun | Networking, Modems & VoIP | 14 | Gegužė 28, 2009 15:20 |
| Ieškau padėti, kaip pagerinti savo nešiojamojo kompiuterio našumą ... | Ninjo | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 3 vasaris 2009 06:51 |
| Statyba naują kompiuterį; Need antrą (ar daugiau) nuomonė | evilspoon | General Hardware Chat | 7 | 23 rugsėjis 2008 01:20 |
| Tai ką jiems gauti mano kitą pastatyti. Kas Jūsų nuomonė apie tai? | cheesepuff | General Hardware Chat | 7 | Rugpjūtis 22, 2008 13:24 |
| Temos įrankiai | |
| |