![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Esmu tikko nopirkto jauki Dell Inspiron Mini 10 pie max spec (£ 308) tomēr saņemot to es sapratu, ka man nepirka Display jauninājums @ 30 £ (HD Display 1366x768). Tieši tagad max res es varu ir 1024x576, nezaudējot ekrāna attiecība (1024x768 ir iespējama, bet man stiept to piemērotību un tas izskatās ... Tu zini ...) Man iet cauri ar nodošanu atpakaļ šīs vienības kompensāciju, un tad iegādāties jaunu (tas ir vienīgais variants), vai man stick ar 1024x576? Tie tagad maksa man £ 23 par savākšanai gan tā būtībā ir tagad £ 53. Es vienkārši nevar uzpildīt Manuprāt, ja man būtu jātiecas uz labāko pašsaprotamu, ka es varu izmantot savu klēpjdatoru uzglabāt attēlus un skatīties filmas. Es nezinu, ja 53 £ ir vērts atšķirība res?! Paldies LOT konsultēt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atkarīgs no Jūsu izvēles tiešām, personīgi es nevaru stāvēt zemas rezolūcijas, fuzzy lielas ikonas utt, es daudz labprātāk tīru, asu augstāks res's.
| |||
| |||
| Arī taisnība, neviens nevar I. meklēt izplūdušo taskbars un masveida darbvirsmas ikonas mani sūta atpakaļ 90s, un man nepatīk, ka. Lieta ir ... Vai atšķirība 1024x576 uz 1366x768 būs, ka atšķirīga ir vērts £ 53 (£ 30 jauninājums + 23 £ savākšanas / kompensācija)? |
|
| |||
| |||
| Es piekrītu hybr! D, mazas ikonas izskatās tīrāks un viss experiance ir daudz labāk izskatās labāk gatavo off ar lielāku res, bet man būtu jāmaksā £ 53 tikai, lai iegūtu izvēlētā displeja iestatījumus im pārliecināts, ka jūs varētu dzīvot kopā ar no tā? lols. Bet, ja jūs patiešām vēlaties to jums vajadzētu saņemt to:) |
|
| |||
| |||
| Patiesībā es esmu apspriedās draugs, kas ieteica man atpakaļ manu Dell pat par 23 £ maksa un iegādāties Samsung NC10, kas, acīmredzot, ir labākais Netbook naudu var nopirkt uz tirgu šajā pašreizējais laiks. Tagad viss, kas man apstiprināt ir, ja Display atbalstīs augstu res nekā 1024x576 ... Any comments? |
|
| |||
| |||
| Hmm esmu dzirdējis, ka samsung ir labākais netbook veic pēc momment un tas nebūtu labi invesment to, ja jūs varētu atļauties papildu naudu nopirkt. |
|
| |||
| |||
| Nu Dell esmu izmaksas man 308 £ tā kā Samsung pašlaik ir £ 296 uz PC World. Es atklāju, ka Samsung ir 1024x600 tāpēc nav daudz uzlabojumi, bet es aiziet un pārbaudīt pārbaudes uz vietas, ja iespējams, ... |
|
| |||
| |||
| YH Es gribētu noskaidrot, kas sader IVE bija labas atsauksmes no dell BTU labāk tie, no samsung šeit ir pārskats par samsung, www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 check it out un ir domāt mate. |
|
| |||
| |||
| Es devos uz Micro Anvika šajā pēcpusdienā, lai redzētu displeju modeli viņi bija. Man ir, ka es esmu ļoti apmierināta ar to, ko es redzēju. It features viss Dell ir un vairāk. Runa ir par standartu, ar fantastisku akumulatoru (7hrs), Atom N270, 1GB RAM upgradable 2GB un 950 Chipset Grafiskā karte, kas ļauj līdz pat 1024x600. Ka res izskatījās tieši tāpat, kā tas, ko es vēlējos. Dell bija 500 Chipset karti, kas izskaidro savu vilšanos ... Es tikko saņēmu apstiprinājumu savākšanas / kompensācijas tāpēc es ņemšu iegādāties Samsung online ... |
|
| |||
| |||
| Nice mate im priecīgs jums sakārtoti Jūsu problēmu out biedrs labi izskatās ar samsung. |
![]() |
|
| Bookmarks |