![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, I've just zakupione Zatloczona Dell Inspiron Mini 10 na max spec (£ 308) Jednakże po otrzymaniu to zdałem sobie sprawę, że nie kupują Wyświetl aktualizacji @ £ 30 (HD Display 1366x768). Prawo obecnie max res mogę dostać się bez utraty ekranu 1024x576 stosunek (1024x768 jest możliwe, ale muszę naciągnąć wyposażenia i wygląda ... Wiesz ...) Czy mogę przejść z przekazania tej jednostki powrót do zwrotu, a następnie zakup nowego (to jedyna możliwość) lub należy trzymać z 1024x576? Będą teraz mnie opłatą £ 23 dla gromadzenia chociaż w istocie jest to obecnie 53 funtów. I just can't make up my mind if I należy dążyć do jak najlepszych przyznano, że mogę używać mojego laptopa przechowywać zdjęcia i oglądać filmy. I just don't know if £ 53 jest warta różnicy w res? Thanks a lot za doradzanie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zależy od wyboru naprawdę osobiście I can't stand niskiej rozdzielczości, w fuzzy dużych ikon itp. I wiele preferują czyste, ostre wyższe res's.
| |||
| |||
| Zbyt prawdziwe, nie mogą I. wygląd fuzzy taskbars i masowe ikony pulpitu wysyła mnie w latach 90. i nie lubię tego. Rzecz jest ... Czy różnica 1024x576 do 1366x768 będzie, że różne być warte £ 53 (£ 30 £ 23 + upgrade zbieranie / refundacji)? |
|
| |||
| |||
| Zgadzam się z hybr! D, małe ikony wygląd i czystszych experiance całości jest o wiele lepiej wygląda lepiej gotowych off z wyższej rozdzielczości, ale chciałbym zapłacić £ 53 tylko do wybranego ustawienia wyświetlania im pewność, że może żyć bez niego? lol. Ale jeśli naprawdę chcesz to należy get it:) |
|
| |||
| |||
| Faktycznie, I've konsultacje znajomego, który zalecił wrócę moje Dell nawet 23 funtów opłaty oraz zakup Samsung NC10, które pozornie jest najlepsze Netbook pieniądze można kupić na rynku w tym aktualny czas. Teraz muszę potwierdzić to, czy będzie wspierać Ekran wysokiej rozdzielczości niż 1024x576 ... Any comments? |
|
| |||
| |||
| Hmm Słyszałem, że Samsung jest najlepszym netbook się na momment i Byłoby dobrze invesment, jeśli może sobie pozwolić na dodatkowe pieniądze na jej zakup. |
|
| |||
| |||
| Cóż Dell Mam koszt mnie £ 308 mając na uwadze, że Samsung jest obecnie £ 296 w PC World. I dowiedziałam się, że Samsung ma 1024x600 tak nie wiele poprawy, ale pójdę i sprawdzić to na miejscu, jeśli to możliwe ... |
|
| |||
| |||
| yh chciałbym sprawdzić to oficer ive miał dobre recenzje od dell BTU lepsze od tych, Samsung jest przegląd dla Samsung, www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 check it out i mają myśleć mate. |
|
| |||
| |||
| I poszedł do Micro Anvika po południu, aby zobaczyć Wyświetlacz modelu mieli. Muszę powiedzieć, jestem bardzo zadowolony z tego, co widziałem. Posiada Dell ma wszystko i wiele więcej. Wchodzi on standardowe z fantastycznym baterię (7hrs), Atom N270, 1GB pamięci RAM, do 2GB modernizacji i 950 Chipset karty graficznej umożliwiającej do 1024x600. To res wyglądała dokładnie tak jak to, co chciałem. Dell miał 500 Chipset karty, wyjaśnia, że moje rozczarowanie ... Właśnie dostałem potwierdzenie zbierania / refundacja tak I'll zakupu Samsung online ... |
|
| |||
| |||
| Nice mate im glad you posortowane problemu obecnie oficer dobry wygląd z Samsunga. |
![]() |
|
| Zakładki |