![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Eu v-am cumpărat-un Dell Inspiron Mini 10 la max spec. (£ 308) Cu toate acestea, la primirea acestuia mi-am dat seama că nu am cumpărare Display upgrade @ £ 30 (HD Display 1366x768). Chiar acum la max res Nu pot sa ma este 1024x576 fara a pierde ecran raport (1024x768 este posibil, dar eu trebuie să-stretch pentru a se potrivi şi se pare ... Stii ...) Ar trebui să treacă printr-cu predarea acestei unităţi de restituire spate şi apoi o nouă achiziţie (asta-i singura opţiune) sau ar trebui să stai cu 1024x576? Ei vor acum taxa mine £ 23 pentru colectarea deşi atât în esenţă, este acum de £ 53. Eu doar nu pot face până mintea mea, dacă ar trebui să urmărească cele mai bune care le-am acordat-mi folosesc laptop-ul pentru a stoca imagini şi filme de ceas. Eu doar nu ştiu dacă este în valoare de £ 53 de diferenţa de res?! Multumesc mult pentru sfaturi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depinde de alegerea ta de fapt, eu personal nu poate rezista scăzut rezoluţii, fuzzy mare icoane, etc, am prefera mai curat, mai mare Sharp res lui.
| |||
| |||
| Prea adevărat, nici nu poate I. uite de fuzzy taskbars şi masive desktop icoane trimite-mă din nou în anii'90 şi eu că nu-i plăcea. Chestia e că ... Este diferenţa de 1024x576 la 1366x768, care urmeaza a fi diferite de a fi în valoare de £ 53 (£ 30 upgrade + £ 23 colectare / restituire)? |
|
| |||
| |||
| Sunt de acord cu hybr! D, mici iconiţe uite curat şi întreaga experiance este mult mai bine arata mai bine terminat cu o mai mare res dar aş plăti doar £ 53 pentru a obţine setările de afişare a ales im-vă că ar putea trăi cu el afară? hohot de râs. Dar dacă chiar vrei ca ea ar trebui să-l:) |
|
| |||
| |||
| De fapt, m-am consultat cu un prieten care a recomandat am reveni meu Dell, chiar şi pentru taxa de £ 23 şi achiziţiona un Samsung NC10, care, aparent, este cel mai bun Netbook banii pot cumpăra de pe piaţă, la această oră curentă. Acum, tot ce am pentru a confirma dacă este afişat va susţine un înalt decât res 1024x576 ... Orice comentariu? |
|
| |||
| |||
| Hmm am auzit ca Samsung este cel mai bun netbook de la momment şi ar fi un bun invesment daca ai putea sa-l oferă bani în plus pentru a achiziţiona o. |
|
| |||
| |||
| Ei bine la Dell am cost-mi £ 308 întrucât Samsung este în prezent de la £ 296 de la PC World. Am aflat că Samsung a 1024x600 deci nu e mult de o îmbunătăţire, dar voi merge şi a verifica la faţa locului, dacă este posibil ... |
|
| |||
| |||
| yh Aş verifica colega ive avut bune de la Dell BTU mai bine cei de la Samsung este aici de revizuire pentru Samsung, www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 Check it out şi cred că au o colega. |
|
| |||
| |||
| M-am dus la Micro Anvika in aceasta dupa-amiaza pentru a vedea Afisaj model pe care il aveau. Trebuie să spun, sunt foarte mulţumit de ceea ce am văzut. Este tot ceea ce caracteristici Dell are şi mai multe. Ea vine standard cu o baterie fantastic (7hrs), Atom N270, 1GB RAM upgradable la 2GB şi 950 Chipset Grafic Card permit până la 1024x600. Asta res uitat exact ca ceea ce am vrut. Dell a avut 500 Chipset carte, care explică dezamăgirea mea ... Tocmai am primit confirmarea de colectare / restituire, aşa că am vom cumpăra online Samsung ... |
|
| |||
| |||
| Frumoasa colega im bucur c-ai sortate problema ta colega de bine cu Samsung. |
![]() |
|
| Marcaje |