![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Jsem koupila krásný Dell Inspiron Mini 10 na max spec (£ 308) však po obdržaní som si uvedomil, že som sa kúpiť Ukáž upgrade @ 30 libier (HD Display 1366x768). Práve teraz je max res Můžu je 1024x576 bez strate obrazovky pomer (1024x768 je to možné, ale já jsem na úsek, aby sa vošli a vyzerá to ... vieš, ...) Mal by som prejsť s odovzdaním tejto jednotky späť za náhradu a potom kúpiť novú (to je jediná možnosť), alebo by som sa mal držať s 1024x576? Budú teraz starosti mi 23 libier za zber keď tak v podstate je to hned 53 libier. Já jednoducho nemôžu do mojej mysli, keď by sa mali usilovať o čo najlepšie samozrejmé, že som použiť svoj prenosný počítač na ukladanie obrázkov a sledovať filmy. Jenom nevím, jestli 53 libier stojí za rozdiel v res? Díky moc za poradenstvo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Závisí na vašej voľbe skutočne osobne nemôžem postaviť nízke rozlíšenie je fuzzy veľké ikony, atď, jsem moc dávam prednosť čistej, ostré vyššia res to.
| |||
| |||
| Taky pravda, ani I. vzhľad fuzzy taskbars a mohutnú plochu ikony pošle ma späť v 90. rokoch a já nerad to. Vec sa má tak ... Je rozdiel 1024x576 na 1366x768 bude iný, že musí byť v hodnote 53 libier (30 libier upgrade + 23 libier kolekcia / náhrada)? |
|
| |||
| |||
| Súhlasím s hybr! D, malé ikony vyzerajú čistejšie a celý skúsenosti je oveľa lepšie vyzerá lepšie konečného vypnutie s vyššou res, ale já bych platiť 53 libier len získať zvoleného nastavenia displeja im si istý, že by mohla žiť mimo to? válet sa. Ale ak naozaj chceš, mali by ste si to:) |
|
| |||
| |||
| Vlastne som konzultovala s priateľa, ktorý mi odporučil môj návrat Dell aj za 23 libier poplatok a kúpiť Samsung NC10, ktorý vraj je najlepšie Netbook peniaze môžete kúpiť na trhu v tejto súčasnosti. Teraz všetko čo mám, je-li na potvrdenie displeji bude podporovať vysoké res ako 1024x576 ... Akékoľvek pripomienky? |
|
| |||
| |||
| Hmm som počul, že Samsung je najlepšie netbook na príletovej momment a bolo by dobré, keby Invesment môžete dovoliť extra peniaze nakúpiť. |
|
| |||
| |||
| No Dell som cenu 308 libier mi vzhľadom k tomu, že Samsung je v súčasnosti na £ 296 za PC World. Zistil som, že Samsung má 1024x600 tak to nie je o moc lepšie, ale ja pôjdem skontrolovať a to on-stránok, pokiaľ je to možné ... |
|
| |||
| |||
| YH bych vyskúšať to mate IVE mala dobré recenzia od dell BTU lepší ty od Samsungu je tu recenzi na samsung, www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 Koukni na to a majú myslieť mate. |
|
| |||
| |||
| Išiel som na Micro Anvika popoludní vidieť Displej modelu mali. Musím povedať, já som veľmi potešený tým, čo som videl. Obsahuje všetko, čo má Dell a ďalšie. Dodáva sa s štandardnej fantastický batérie (7hrs), Atom N270, 1GB RAM aktualizovateľné na 2 GB a 950 Čipová Grafické karty umožňujú až 1024x600. Res, ktoré vyzeralo presne ako to, čo som chcela. Dell mal 500 Čipová karta, ktorá vysvetľuje moje sklamanie ... Práve som dostal potvrdenie zo zbierky / náhrady tak uvidíme kúpiť Samsung online ... |
|
| |||
| |||
| Nice mate im radi by ste Zoradené váš problém sa mate dobré pozrieť sa na samsung. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nové Rig - Stanovisko prosím | Kirion | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 18. júna 2009 17:06 |
| Desperately Hľadám Serverguy. | Garigoun | Siete, Modemy & VoIP | 14 | 28. mája 2009 15:20 |
| Vyhľadajú pomoc, ako zlepšiť výkon môjho notebooku ... | Ninja | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 3. februára 2009 06:51 |
| Budovanie nových PC; tiesni druhý (alebo viac) stanovisko | evilspoon | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 23. September 2008 01:20 |
| To je to, čo im získať pre svoj ďalší rast. Čo je váš názor na to? | cheesepuff | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 22. augusta 2008 13:24 |
| Thread Tools | |
| |