![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Sadece en fazla özel (£ 308 at) Ancak Ben (HD Ekran 1366x768) £ 30 @ Görünen yükseltme satın didn't gerçekleştirilen bu aldıktan sonra çok hoş bir Dell Inspiron Mini 10 satın ettik. (1024x768 mümkündür Şu anda maksimum ben alabilirim RES loosing 1024x576 ekran oranı ise ancak sığacak şekilde germek zorunda ve aslında ... Biliyorsun ...) Ben üzerinden iade için bu birim geri teslim ve sonra gideyim yeni bir satın alma (yani tek seçenek)'s veya 1024x576 ile sopa gerekir? Şimdi yaz koleksiyonu için de 23 YTL ücret olacak kadar esas şimdi £ 53's. Eğer amaç için gereken Sadece karar yapamaz en iyi bu fotoğraf ve filmleri izlemek saklamak için benim laptop kullanmak verildi. Sadece £ 53 bilmiyorsanız RES fark değer? Çok teşekkürler tavsiye için. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Istediğiniz üzerinde gerçekten şahsen ben düşük çözünürlüklerde can't stand Depends, bu bulanık büyük simgeler vs, fazla tercih temiz, keskin yüksek RES's.
| |||
| |||
| Çok doğru, ne I. bulanık taskbars ve büyük masaüstü simgeleri Ayrıca 90s beni geri gönderir ve sevmediğim bu. Bu bir şey ... 1024x576 için 1366x768 ve farkı 53 YTL değerinde (£ 30 yükseltme + £ 23 toplama / iade) için farklı olacak mı? |
|
| |||
| |||
| Ben hybr katılıyorum! D, küçük simge ve temiz bütün experiance çok daha iyi bir şey ile kapatmak bitmiş görünüşü de sadece seçilen ekran ayarları ile yaşayabilirlerdi emin Sohbet almak için 53 YTL ödeme yapacağım bunu? çok komik. Ama eğer gerçekten) onu bunu almalısınız: istiyorum |
|
| |||
| |||
| Aslında, kimi 23 YTL ücret bile benim Dell dönün ve, görünüşe göre, piyasada bu anda satın alabilirsiniz en iyi Netbook para Samsung NC10 satın tavsiye arkadaşıma danışılmadığını ettik. Şimdi bana onaylamak zorunda eğer Görünen 1024x576 daha yüksek bir şey destek olacaktır ... Herhangi bir yorum? |
|
| |||
| |||
| Hmm Ben Samsung ve momment en iyi netbook çıktı ve iyi bir invesment bunu eğer satın almak için ekstra para göze olabilir de duydunuz. |
|
| |||
| |||
| Oysa Samsung şu anda 296 YTL PC World at iyi Dell bana 308 YTL maliyeti vardır. Çok değil daha bir iyileştirme ama gidecek ve bu kontrol mümkün eğer site Samsung 1024x600 sahip öğrendim ... |
|
| |||
| |||
| Çünkü bu dostum ive Samsung buradan Dell BTU iyi olanlar iyi değerlendirmeleri vardı kontrol edeceğini YH Samsung ilgili inceleme ise www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 bir göz atın ve bir dostum düşünmek var. |
|
| |||
| |||
| Ben Mikro Anvika için bu öğleden sonra onlar vardı Görünen modeli görmeye gittim. Ben çok gördükleri memnunum itiraf etmeliyim. Bu Dell ve daha her şeyi sunuyor. Bu standart bir fantastik (Pil 7hrs), Atom N270, 1GB RAM 2GB için upgradable ve 950 Yongaseti Grafik Kartı ile 1024x600 kadar etkinleştirdikten gelir. Bu şey tam olarak ne istediği gibi görünüyordu. Dell, bu benim hayal kırıklığı açıklıyor 500 Yongaseti kartı vardı ... Sadece toplama onayı var / iade Ben Samsung çevrimiçi satın edeceğiz ... |
|
| |||
| |||
| Güzel dostum Sohbet sevindim Samsung ile dostum iyi görünüyorsun dışarı sorununuzu sıralanır. |