![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я нещодавно купив Lovely Dell Inspiron Mini 10 на макс Spec (£ 308) Однак в міру її отримання я зрозумів, що я не придбати оновлення дисплея @ £ 30 (HD Display 1366x768). Зараз Макс Res я можу отримати це без втрати 1024x576 співвідношенням екрану (1024x768 можливо, але я повинен протягнути Fit і це виглядає ... Ви знаєте ...) Чи повинен я пройти з передачею цього пристрій назад на відшкодування, а потім придбати нову (це єдиний варіант) або я повинен дотримуватися 1024x576? Тепер вони будуть звинуватити мене £ 23 для збору настільки істотно, хоча воно зараз £ 53. Я просто не можу зважитися, якщо я повинна бути спрямована на краще собою зрозумілим, що я використовувати свій ноутбук для зберігання фотографій і дивитися фільми. Я просто не знаю, якщо £ 53 коштує різниці в RES?! Велике спасибі за консультування. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Залежить від вашого вибору насправді, особисто я не можу стояти низькій роздільній здатності, нечіткі великих ікон і т.д., я віддаю перевагу чистий, гострий вище Res's.
| |||
| |||
| Занадто Правда, ні я зможу дивитися нечітких панелі задач і масові значки робочого столу відправляє мене назад у 90-х, і я не люблю це. Справа в тому ... Являє собою різницю 1024x576 до 1366x768 буде відрізнятися, що варто £ 53 (£ 30 £ + оновлення 23 Колекція / повернення)? |
|
| |||
| |||
| Я згоден з hybr! Село, невеликі іконки виглядати чистим і весь Experiance набагато краще виглядає краще прикінчити з більш високим дозволом, але я б заплатити £ 53 просто отримати настройки екрану, обраного їм, що ви могли б жити з поза ним? ха-ха-ха. Але якщо ви дійсно хочете його, ви повинні отримати це:) |
|
| |||
| |||
| На самом деле, я проконсультувався з одним, що рекомендував мені повернути мої Dell навіть за £ 23 зборів і придбати Samsung NC10, яке, очевидно, є кращим Netbook за гроші можна купити на ринку нинішнього часу. Тепер я повинен підтвердити, якщо на дисплеї буде підтримувати високу роздільну здатність, ніж 1024x576 ... Будь-які коментарі? |
|
| |||
| |||
| Хм я чув, що Samsung є кращим з нетбуків на momment і було б добре, якщо інвестиційний ви можете дозволити собі додаткові гроші, щоб купити його. |
|
| |||
| |||
| Ну Dell я коштувала мені £ 308 в той час як Samsung в даний час становить £ 296 на PC World. Я дізнався, що Samsung має 1024x600 так що це не дуже поліпшення, але я піду і перевірити його на місці, якщо можливо ... |
|
| |||
| |||
| YH я б перевірити його Mate Ive були гарні відгуки від Dell BTU краще від Samsung тут огляду для Samsung, www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 Check It Out і мате думаю. |
|
| |||
| |||
| Я пішов до Micro Anvika в другій половині дня, щоб побачити модель Дисплей вони мали. Я повинен сказати, я дуже радий тому, що я бачив. Це все, що функція Dell має і більше. Він поставляється зі стандартним фантастичні акумулятор (7 ч.), Atom N270, 1 ГБ оперативної пам'яті оновлені до 2 Гб і 950 чіпсет графічна карта дозволяє створити до 1024x600. Ця резолюція так само, як дивився, що я хотів. Делл 500 мікросхем карту, яка пояснює моє розчарування ... Я тільки що отримав підтвердження з колекції / повернення тому я придбати онлайн Samsung ... |
|
| |||
| |||
| Nice їм Мати рада, що ви відсортовано ваша проблема з Mate гарний вид з Samsung. |