![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Значи, аз търсех на индикативните показатели, а аз видите 8800GT е много близо до GTX. мислиш, че аз трябва да получи GT вместо на GTX?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аха и Мда Цена изпълнение на 8800gt победи ръцете
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Отидете на GTX, тя все още е най-добрият, или изчакайте, докато не relese новите карти (не знам кога, но от това, което чух следващия януари се дължат). |
|
| |||
| |||
| Цитат:
И то само пейки рамка или две по-ниски от GTX ![]() Така че в моите очи на GT е с далеч по-добра карта!
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Да GT по целия път, може би се спаси и да получите 8800GT SLI? >. <LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никой не е поискал от тях въпрос: Каква резолюция Cheesepuff? 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Нито, получи 320mb GTS / 8600 GTS 256MB. Отпусната, GT е близо до GTX по-високи резолюции, но това допълнително ще режийни, че идват по-полезна за тези няколко кадъра за секунда.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX е overkill тогава. GT е моето мнение. Предварително GT съобщение Бих казал 640mb GTS, но вие искате да се сърди сега, за да отидете за тази карта.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Хмм ... аз се чудя .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Мда, прочетете няколко от тези ПС. Но тъй като на пазара става все по-сложен, че не само изпълнението, че идва в нея, но и цена. Bang за долар поема по съвсем нов смисъл. Издаване на този много карти също обърква проблем, който е защо хора, които са сигурни за технологията трябва да се образоват сами или да бъдат обучени от хора като нас на форуми, като например тези или други сайтове, които активно пейка тези компоненти. A Gamer, ще трябва да реши не само върху бюджета (и се придържаме към него), но какъв тип Gamer са те. Са като мен и търсенето минимален размер на рамката 25/sec, по средата АА и AF (което позволява на лицето, че е как играта е да гледам), или са на не толкова fussed за малко информация сорт? Моралните тук народ е да попитам, но по-важното е, да се чете на всяка карта (или компонент за този въпрос), за да имат възможно най-ясния разбиране на технологията на работа, така че може да вземе информирано решение, когато то стане време да се отворите портфейла си.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |