![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem hledal na měřítka, a vidím, že 8800GT je opravdu blízko k GTX. myslíš, že bych měl prostě dostat GT místo GTX?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo a yep Cena představení v 8800gt výher vynese
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Přejít na GTX, stále je to nejlepší, nebo počkat, až budou relese nejnovějších karet (nevíte-li, ale z toho, co jsem slyšel příštího ledna jsou způsobeny). |
|
| |||
| |||
| Citace:
A lavičky pouze rám nebo dvě nižší než GTX ![]() Takže v mých očích je GT je daleko lepší karty!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| jo GT celou cestu, možná zachránit a dostat 8800GT SLI? >. <Lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No-ty otázku: Jaké rozlišení Cheesepuff? 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Ani získat GTS 320 mb / 256megabajt 8600 GTS. Přiznejme, že GT je blízko k GTX na vyšší rozlišení, ale že navíc režie bude určitě přijde užitečné pro ty, několik dalších snímků za sekundu.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX je přemíra potom. GT je můj názor. Pre-GT zpráva bych řekl 640mb GTS ale máte být naštvaný hned jít na tu kartu.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| hmm ... Zajímalo by mě .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Jo, přečtěte si několik těchto CP. Ale protože trh se stává více komplikovaný, že to není jen výkon, který přijde do ní, ale také cenou. Bang-for-doláč se o zcela nový význam. Poskytnutím této karty také mnoho zaměňuje s otázkou, která je důvodem, proč lidé, kteří jsou jisti technologie potřebu vzdělávat sebe nebo být vzdělaní lidé, například k nám na fórech, jako jsou tyto, ani jiné stránky, které aktivně lavicového těchto prvků. A hráč bude muset rozhodnout nejen o rozpočtu (a držet se ho), ale jaký typ hráče jsou. Jsou jako já a bude požadovat minimální sazba 25/sec rámu, střední a vysoké AA AF (což umožňuje tvář je jak hra je určena hledat), nebo jsou na ne tak rozčiloval o málo informací odrůda? Morální tady lidi je požádat, ale mnohem důležitější je, že číst na každém karty (nebo jakékoli složky na to přijde), takže budete mít co nejjasnější pochopení této technologie v práci, takže si můžete učinit informované rozhodnutí, když se stane čas otevřít peněženku.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |