![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έτσι, εξετάζει τα σημεία αναφοράς, και βλέπω το 8800GT είναι πολύ κοντά σε μια GTX. Νομίζεις ότι θα πρέπει να έχετε ένα μόνο GT αντί για την GTX;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι και Ναι Τιμή επιδόσεις της 8800gt κερδίζει κάτω τα χέρια
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Πήγαινε για την GTX, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ή περιμένετε μέχρι να relese το νεότερο κάρτες (δεν ξέρω πότε, αλλά από αυτά που άκουσα επόμενο Ιανουάριο οφείλεται). |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Και μόνο ένα πλαίσιο έδρανα ή δύο κάτω από την GTX ![]() Έτσι, κατά την άποψή μου η GT είναι μακράν η καλύτερη κάρτα!
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| ναι όλα τα GT τρόπο, ίσως και να αποθηκεύσετε μέχρι 8800GT SLI? >. <Lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| -Δεν αυτές έθεσε την ερώτηση: Τι Cheesepuff ψήφισμα; 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Δεν, έχετε ένα 320mb GTS / 256MB 8600 GTS. Ασφαλώς, το GT είναι κοντά σε μία GTX στα υψηλότερα ψηφίσματα, αλλά επιπλέον ότι γενικά θα έρθουν στο βέβαιος χρήσιμο για τους λίγους επιπλέον καρέ το δευτερόλεπτο.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX είναι Overkill τότε. GT είναι η γνώμη μου. Προ-GT απελευθέρωση θα είχα πει GTS 640mb αλλά έχετε πρέπει να είναι τρελός τώρα να προχωρήσουμε για αυτήν την κάρτα.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Χμμμ ... αναρωτιέμαι .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Ναι, να διαβάσετε μερικές από αυτές τις ΠΣ. Όμως, καθώς η αγορά θα γίνεται περισσότερο περίπλοκο δεν είναι μόνο ότι έρχεται σε επιδόσεις, αλλά και των τιμών. Bang-for-buck αναλαμβάνει μια εντελώς νέα έννοια. Απελευθέρωση αυτό πολλές κάρτες επίσης συγχέει το θέμα που είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που είναι βέβαιοι για την τεχνολογία που χρειάζεται για να εκπαιδεύσει τον εαυτό του ή να εκπαιδευτούν από τους ανθρώπους όπως είναι για μας φόρουμ, όπως αυτές ή άλλες τοποθεσίες ενεργά πάγκο ότι τα συστατικά αυτά. Α gamer θα πρέπει να αποφασίσουν να μην μόνο για έναν προϋπολογισμό (και να επιμείνουμε σε αυτό) αλλά τι είδους gamer είναι. Είναι σαν εμένα και τη ζήτηση ελάχιστο frame rate του 25/sec, μέσα και υψηλά AA AF (η οποία αφήνει, είναι το πώς αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι έχει ως στόχο να εξετάσει) ή είναι της δεν fussed λεπτομέρειες σχετικά με τη μικρή ποικιλία; Το ηθικό δίδαγμα εδώ είναι παιδιά να ρωτήσω, αλλά το πιο σημαντικό, να το διαβάσετε σε οποιαδήποτε κάρτα (ή οποιοδήποτε άλλο συστατικό για το ζήτημα αυτό), έτσι ώστε να έχουν τη σαφέστερη δυνατή κατανόηση της τεχνολογίας στο χώρο εργασίας, έτσι ώστε να μπορεί να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση όταν θα είναι ώρα να ανοιχτό το πορτοφόλι σας.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |