![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
pa, ja je gledam repere, i vidim 8800GT je stvarno zatvoriti u GTX. Mislite da bih trebao dobiti samo GT umjesto jedne GTX?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yep i yep
Cijena izvedbe je 8800gt pobjeđuje ruke dolje
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
|||
|
|||
|
Idi za GTX, ipak je najbolje ili pričekajte dok ne relese najnoviju kartice (ne znam kada, ali ono što sam čuo od sljedećeg siječanj dospijevaju).
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
I to je samo okvir klupe ili dva niža od GTX ![]() Tako je u mojim očima je GT je daleko bolja kartica!
|
|||
|
|||
|
yeah GT svi put, možda ste se i dobiti 8800GT SLI? >. <Lol
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No-one pitao pitanje: Koja rezolucija Cheesepuff?
1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Ni, dobijete 320mb GTS / 256MB 8600 GTS. Dodijelio je blizak GT na GTX na višim rezolucijama dometnut extra, ali da će sigurno doći u korisne za one malo dodatni okviri sekunde.
|
|
|
|||
|
|||
|
1680x1050
|
|
|
|||
|
|||
|
GTX je tada nuklearnog uništenja na mnogo načina.
GT je moje mišljenje. Pre-release GT bih rekli 640mb GTS, ali, molim vas moramo biti lud da ide sad za tu karticu.
|
|||
|
|||
|
hmm ... i pitam se ....
http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
|
|||
|
|||
|
Yup, pročitajte malo onih CP.
No, kao i na tržištu postaje uvojit to ne samo da je izvedba dolazi u nju, ali i cijena. Bang-for-mužjak preuzima čitav novi smisao. Objavljivanja ove kartice i zbunjuje mnoge je pitanje koji je razlog zašto ljudi koji nisu sigurni o tehnologiji treba da educira sebe ili biti obrazovani ljudi, kao što su nas na forumima kao što su ove druge stranice ili da je aktivno klupa tih komponenti. A igrač će morati odlučiti ne samo o proračunu (i staviti na njega), ali ono tipa Gamer su. Oni su poput mene i potražnja minimalni okvir stopa 25/sec, srednje i visoke AA AF (koja omogućava lice je kako se u igri je da izgled) ili su oni u ne tako fussed sitnih detalja o raznim? Moralnog ovdje je da se narod pita, ali je još važnije, čitati na bilo kojem kartica (ili bilo koje komponente za taj tvar), pa imate jasnu moguće razumijevanje tehnologije na poslu, tako da možete napraviti jedan informirane odluke, kada je vrijeme da se postane otvoriti novčanik.