![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| igen, én is néztem referenciaértékeket, és látom, hogy a 8800GT tényleg közel a GTX. Mit gondolsz, én csak a BT helyett a GTX?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, és igen Ár teljesítménye a 8800gt Győzelem kezét
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Ugrás a GTX még mindig ez a legjobb, vagy várjon addig, amíg meg relese legújabb kártyát (nem tudom mikor, de hallottam következő január miatt). |
|
| |||
| |||
| Idézet:
És ez csak egy keret padok, vagy két kisebb, mint a GTX ![]() Tehát az én szememben a GT is sokkal jobb kártya!
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Igen GT végig, lehet, hogy mentse fel és kap 8800GT SLI? >. <Lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem is a kérdést: Mi az állásfoglalást Cheesepuff? 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Nem, egy 320mb GTS / 8600 GTS 256 MB. Megadták, a GT közel van a GTX a magasabb állásfoglalások, de extra fejtermék biztos fog jönni hasznos a néhány extra képkocka másodpercenként.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX az Overkill majd. GT a véleményem. Pre-release GT volna mondta 640mb GTS, de jobb lenne, ha kell bolond most mennem, hogy kártyát.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hmm ... Kíváncsi vagyok .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Yup, olvassa el egy pár ilyen CP. De ahogy a piac egyre csavart, hogy nem csak a teljesítmény, hogy jön rá, hanem ár. Bang-A-Buck úgy egy teljesen új jelentése. Releasing ennyi kártyákat is összezavarja a kérdés, amely miatt az emberek, akik nem biztos, hogy szükség van a technológiai nevelés magukat, vagy művelt emberek, mint a minket a fórumokon, mint például az ilyen vagy más oldalakat, hogy aktívan padon az alkatrészeket. A játékos kell dönteni nem csak a költségvetés (és maradok is), hanem hogy milyen típusú játékosok vannak. Vannak, mint én, és a kereslet minimális frame rátája 25/sec, közepes és magas AA AF (ami lehetővé teszi, hogy hogyan szembesülnek a játék célja, hogy vizsgálja meg), vagy azok a nem is olyan nyugtalan a kis részletek fajta? Az erkölcsi emberek itt is megkérdezni, de ennél fontosabb, hogy olvassa fel a kártyát (vagy bármely komponens e tárgyban), hogy Ön a lehető legvilágosabb megértését a technológia a munkahelyen, így tájékozott döntés, ha lesz ideje, hogy Nyisd ki a tárca.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |