![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז, אני מסתכל על מידע בנושא, ואני רואה את 8800GT הוא ממש קרוב ל GTX. האם אתה חושב שאני פשוט צריך לקבל GT במקום של GTX?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן כן ו מחיר הביצועים של 8800gt זוכה הידיים למטה
|
| |||
| |||
| לכו על ה GTX, הוא עדיין הטוב ביותר, או לחכות עד שהם relese את הקלפים החדש ביותר (לא יודע מתי אבל ממה ששמעתי הבא ינואר צפויים). |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
וזה רק הספסלים מסגרת או שניים נמוך יותר GTX ![]() לכן, את עיניי את GT היא הרבה יותר טוב את הכרטיס!
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| כן GT כל הדרך, אולי להציל את המצב ולקבל 8800GT SLI? >. <LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אף אלה שאל את השאלה: מה הפתרון Cheesepuff? 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - לא, מקבל 320mb GTS / 256MB 8600 GTS. אמנם, את GT קרוב ל GTX בבית רזולוציות גבוהות יותר, אבל זה יהיה יותר בטוח תוספת לבוא שימושי עבור אותם כמה מיותרים במסגרות שנייה.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX הוא overkill אז. GT היא לדעתי. טרום GT לשחרר הייתי אמר 640mb GTS אבל היית צריך להיות משוגע עכשיו ללכת עבור כרטיס זה.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| הממ ... אני תוהה .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Yup, לקרוא כמה מאותן CP. אבל כאשר השוק הופך להיות יותר מפותל זה לא רק הביצועים זה מגיע אליו, אלא גם מחיר. Bang-for-גא מקבל משמעות חדשה לגמרי. משחררים כך הרבה כרטיסים גם confuses הבעיה שבה היא למה אנשים לא בטוח לגבי הטכנולוגיה צריכים לחנך את עצמם או להתחנך על ידי אנשים כגון לנו על פורומים כגון אלה או אחרים באתרי פעיל הספסל רכיבים אלה. א gamer יצטרך להחליט לא רק על התקציב (וזה מקל על זה) אבל איזה סוג של gamer הם. האם הם אוהבים אותי ואת הדרישה המינימלית של שיעור מסגרת 25/sec, באמצע שנות ה AA ו AF גבוה (המאפשרת הפנים היא איך המשחק אמור להיראות) או הם לא כל כך של fussed מעט פרטים על מגוון? את מוסרי כאן הוא לשאול אנשים, אבל יותר חשוב, כדי לקרוא על כל כרטיס (או כל רכיב עבור בעלי חשיבות) כך שאין לך את ההבנה הברורים האפשריים של הטכנולוגיה במקום העבודה, כך שתוכל לבצע הודיע על ההחלטה כאשר היא הופכת זמן לפתוח את הארנק.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מוכר אפשריות: XFX 8800GTX OC גירסה | thingie2 | ג 'יי משמש השוק | 19 | 22 יולי 2008 23:43 |
| 8800gtx | thingie2 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | 22 מאי 2008 13:34 |
| 8800gtx כוח הצריכה | MikeL | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 2nd ינואר 2008 00:12 |
| 8800GTX או 2 * 8800GT ב SLI | Thunderer | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | 21st נובמבר 2007 10:32 |
| 728MB BFG 8800GTX צריך דעות | Thunderer | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 14 ספטמבר 2007 06:29 |
| שרשרת כלים | |
| |