![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi, aš ieškojau į gaires, ir matau, 8800GT yra tikrai arti GTX. Ar manote, kad man tiesiog reikia gauti GT vietoj GTX?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep o yep Kaina veiklos 8800GT laimėjo nesunkiai
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Peršokti GTX, vis dar yra geriausias, arba palaukti, kol jie relese Naujausias korteles (nežinau kada, bet iš to, ką aš girdėjau kitą Jan mokami). |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ir suolai tik rėmo arba dvi mažesnes negu GTX ![]() Taigi, mano akyse GT yra gerokai geriau kortele!
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Yeah GT visą kelią, gal sutaupyti ir gauti 8800GT SLI? >. <Lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nr tuos uždavė klausimą: Kas rezoliucijos Cheesepuff? 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Nei, gauti GTS 320MB / 256MB 8600 GTS. Natūralu, GT yra netoli GTX, ne didesnės skiriamosios gebos, tačiau papildomų pridėtines bus tikrai praversti tiems, kurie keletą papildomų kadrų per sekundę.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX Overkill tada. GT yra mano nuomonė. Pre-GT spaudai Man sakė GTS 640MB bet jūs turite būti Mad dabar eiti kad kortelės.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| hmm ... I wonder .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Yup, perskaitykite šias KP kelias. Tačiau kaip rinka tampa spiralinius tai ne tik spektaklis, kuris ateina į jį, bet ir kaina. Bang-for-Buck įgauna visai naują prasmę. Paleisti tai daug korteles taip pat painioja klausimas, kodėl žmonės, kurie nežinote technologijų poreikį šviesti patys arba būti išsilavinę žmonės, tokie kaip mums forumuose, tokiuose kaip šių ar kitų svetainių, aktyviai stende šių sudedamųjų dalių. Gamer reikės nuspręsti ne tik dėl biudžete (ir prilimpa prie jo), bet kokio tipo Gamer jie yra. Ar jiems patinka man ir paklausos minimalus rėmo normą 25/sec, vidurio AA ir AF aukštas (kuris leidžia spręsti tai, kaip žaidimas yra skirtas ieškoti), ar jie iš ne taip fussed mažai informacijos apie veislę? Moralinis čia žmonės turi prašyti, bet dar svarbiau, kad skaityti daugiau bet kortele (arba bet koks to klausimo dalis), todėl jūs turite kuo aiškiau suprasti technologijos darbe, kad būtų galima priimti pagrįstą sprendimą, kai tai tampa laiko atidaryti savo piniginėje.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |