![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tātad, es uzmanība pievērsta standartiem, un es redzu 8800GT ir patiešām tuvu GTX. pēc tavām domām, vajadzētu tikai iegūt GT vietā GTX?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep un Yep Cena darbības 8800gt uzvar novēl
|
| |||
| |||
| Iet GTX, tomēr tas ir labākais, vai gaidīt, kamēr tie relese jaunākās kartes (nezinu kad, bet no tā, ko es dzirdēju, blakus Jan pienākas). |
|
| |||
| |||
| Quote:
Un tā soli tikai rāmis vai divi zemāki nekā GTX ![]() Tik manās acīs GT ir daudz labāku karti!
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| yeah GT visu citu, varbūt ietaupīt un saņemt 8800GT SLI? >. <Lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No-tiem jautāja jautājums: Kāda izšķirtspēja Cheesepuff? 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Ne, saņemiet 320MB GTS / 256MB 8600 GTS. Piešķir, GT ir tuvu GTX ar augstu izšķirtspēju, bet papildu pieskaitāmās izmaksas būs pārliecināti noderēt tiem, dažas papildus kadriem sekundē.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX ir overkill tad. GT ir mans viedoklis. Pre-GT release es būtu teicis 640mb GTS bet jūs ir mad tagad iet par šo karti.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| hmm ... Nez .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Yup, aplūkojot dažas no šīm CP. Bet kā tirgus kļūst sarežģīts tas nav tikai darbības, kas nonāk, bet arī cena. Bang-for-Buck iegūst pilnīgi jaunu nozīmi. Atbrīvojot šo daudzām kartēm arī mulsina jautājums, kas ir iemesls, kāpēc cilvēki, kuri ir pārliecināti par tehnoloģijām nepieciešamību izglītot sevi, vai arī izglītoti cilvēki, piemēram, mums forumus kā šīm vai citām vietām, kas aktīvi sols šiem komponentiem. Spēlētājs būs jāpieņem lēmums ne tikai budžeta (un pieturēties pie tā), bet kāda tipa spēlētājs tie ir. Vai tie, piemēram, man pieprasījumu un minimālo kadru ātrumu 25/sec vidū AA un augstas AF (kas ļauj sejas tā kā spēle ir paredzēta, lai izskatās), vai tie ir ne tik fussed par maz informāciju par šķirni? Morālais šeit ļaudīm ir lūgt, bet vēl svarīgāk, lai izlasītu līdzi jebkuru karti (vai tā sastāvdaļu, šo jautājumu) tāpēc jums ir iespējas skaidrus izpratni par tehnoloģiju darbu, varat veikt apzinātu lēmumu, kad tā kļūst laiks atvērt maku.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |