![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tak, byłem pod wzorców i widzę 8800GT jest bardzo blisko do GTX. do you think I powinien po prostu dostać GT zamiast z GTX?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep yep i Cena spektaklu 8800gt wygrywa ręce w dół
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Przejdź do GTX, wciąż jest najlepszym lub poczekać, aż ich relese najnowsze karty (nie wiem kiedy, ale z tego co usłyszałem stycznia następnego wynikają). |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I ławki tylko ramki lub dwa niższe niż GTX ![]() Dlatego w moich oczach na GT jest zdecydowanie lepszą kartę!
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| yeah GT wszystkich sposób, może się zapisać i dostać 8800GT SLI? >. <Lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bez nich zadał pytanie: Jakie rozdzielczości Cheesepuff? 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Ani, uzyskać GTS 320mb / 256mb 8600 GTS. Przyznane, GT jest zbliżony do GTX na wyższych rozdzielczości, ale na pewno będzie dodatkowym napowietrznych są w przydatne dla tych kilku dodatkowych klatek na sekundę.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX jest następnie Overkill. GT jest moja opinia. Pre-GT prasowa bym powiedział GTS 640MB ale you'd muszą być szalony, aby przejść do tej karty.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hmm ... Zastanawiam się .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Yup, przeczytaj kilka tych PK. Ale ponieważ rynek staje się bardziej zwinięty nie tylko wydajność, że przychodzi do niego, ale także cenę. Bang-do-buck całość nabiera nowego znaczenia. Zwolnienie tej karty także dezorientuje wielu kwestii, które jest, dlaczego ludzie, którzy mają wątpliwości na temat technologii potrzebę edukowania się lub wykształconych ludzi, takich jak nas na forach, takich jak tych lub innych stron, które aktywnie stół tych składników. A gracz będzie musiał zdecydować się nie tylko na budżet (i trzymać się go), ale jakiego rodzaju graczem są. Są podobni do mnie i popytu minimum klatek z 25/sec, AA średniej i wysokiej AF (co pozwala twarz jest jak gra ma wyglądać) czy też z nie tak fussed nieco szczegółów na temat odmiany? Moralny jest tu ludzie zapytać, ale co ważniejsze, do czytania na wszelkie karty (lub jakiegokolwiek elementu tej sprawy), tak więc masz klarowne możliwe zrozumienie technologii w miejscu pracy, abyś mógł podjąć świadomą decyzję, kiedy staje się czas na otworzyć swój portfel.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Zakładki |