![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deci, am fost uitat la puncte de referinţă, şi i vedea 8800GT este foarte aproape de un GTX. Crezi ca ar trebui sa primesc un GT în loc de un GTX?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da şi da Pret de performanţă de 8800gt victorii mâinile jos
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Du-te pentru GTX, încă mai este cea mai bună sau să aşteptaţi până când nu sunt cele mai noi carduri de relese (nu ştiu când, dar din ce am auzit de lângă ianuarie sunt datorate). |
|
| |||
| |||
| Citat:
Şi este numai un cadru banci sau două mai mici decât GTX ![]() Deci, in ochii mei de GT este de departe cea mai bună carte!
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| da GT tot drumul, poate salva până şi de a lua 8800GT SLI? >. <Lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu-a cerut celor de întrebare: Ce rezoluţie Cheesepuff? 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Nici una, a lua un 320mb GTS / 8600 GTS 256MB. Acordată, GT este aproape de un GTX la rezoluţie mai mare, dar că extra globale sigur va veni în utile pentru cele cateva extra cadre pe secundă.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX este nejustificată atunci. GT este opinia mea. Pre-GT lansare mi-ar fi spus 640mb GTS, dar aţi dori să fie supărat acum să plec pentru că carte.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hmm ... Ma intreb .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Da, citiţi câteva din cele CP. Dar pe măsură ce piaţa devine mai convoluted nu este vorba doar de performanţă, care va intra în ea, ci şi de preţ. Bang-de-dolar ia de pe o nouă semnificaţie. Eliberarea acest confuses multe carduri de asemenea, problema care este de ce oamenii care sunt sigur cu privire la tehnologia de necesitatea de a educa în sine sau a fi instruite de către oameni, cum ar fi noi pe forum-uri, cum ar fi aceste sau alte site-uri care activ banc de aceste componente. Un gamer va avea nevoie pentru a decide să nu numai pe un buget (stick şi să-l), dar ce tip de gamer sunt. Sunt la fel ca mine şi cere un minim de frame rate de 25/sec, ridicat la mijlocul AA şi AF (care vă permite feţei este modul în care jocul este menit să uite), sau sunt ele de nu atât de fussed despre micile detalii varietate? Morală aici oameni este de a cere, dar, mai important, pentru a citi pe orice carte (sau orice componenta pentru care contează), astfel încât să aibă cel mai clar posibil înţelegere a tehnologiei la locul de muncă, astfel încât să puteţi lua o decizie informată, atunci când acesta devine timp pentru a deschide-ţi portofelul.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |