![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem hledal na meradlá, a vidím, že 8800GT je naozaj blízko k GTX. myslíš, že by som mal jednoducho dostať GT miesto GTX?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo a yep Cena predstavenie v 8800gt výhier vynesie
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Prejsť na GTX, stále je to najlepšie, alebo počkať, až budú relés najnovších kariet (nevíte-li, ale z toho, čo som počul budúceho januára sú spôsobené). |
|
| |||
| |||
| Citácia:
A lavičky iba rám alebo dve nižšie ako GTX ![]() Takže v mojich očiach je GT je oveľa lepšie karty!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| jo GT celú cestu, možno zachrániť a dostať 8800GT SLI? >. <Lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No-ty otázku: Aké rozlíšenie Cheesepuff? 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Ani získať GTS 320 mb / 256megabajt 8600 GTS. Priznajme, že GT je blízko k GTX na vyššie rozlíšenie, ale že navyše réžia bude určite príde užitočné pre tých, niekoľko ďalších snímok za sekundu.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX je očividnej potom. GT je môj názor. Pre-GT správa bych řekl 640MB GTS ale máte byť naštvaný hneď ísť na tú kartu.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| hmm ... Zaujímalo by ma .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Jo, prečítajte si niekoľko týchto CP. Ale keďže trh sa stáva viac komplikovaný, že to nie je len výkon, ktorý príde do nej, ale aj cenou. Bang-for-Dolac sa o úplne nový význam. Poskytnutím tejto karty tiež veľa zamieňa s otázkou, ktorá je dôvodom, prečo ľudia, ktorí sú istí technológie potrebu vzdelávať seba alebo byť vzdelaní ľudia, napríklad k nám na fórach, ako sú tieto, ani iné stránky, ktoré aktívne lavicového týchto prvkov. A hráč bude musieť rozhodnúť nielen o rozpočte (a držať sa ho), ale aký typ hráčov sú. Sú ako ja a bude požadovať minimálna sadzba 25/sec ráme, stredné a vysoké AA AF (čo umožňuje tvár je ako hra je určená hľadať), alebo sú na ne tak rozčiloval o málo informácií odroda? Morálna tady ľudí je požiadať, ale oveľa dôležitejšie je, že čítať na každom karty (alebo akékoľvek zložky na to príde), takže budete mať čo najjasnejšie pochopenie tejto technológie v práci, takže si môžete urobiť kvalifikované rozhodnutie, keď sa stane čas otvoriť peňaženku.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Možný predaj: XFX 8800GTX OC verzie | thingie2 | CJ Used Marketplace | 19 | 22. júl 2008 23:43 |
| 8800GTX | thingie2 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 22. mája 2008 13:34 |
| 8800GTX spotreba energie | Mikel | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. januára 2008 00:12 |
| 8800GTX alebo 2 * 8800GT v SLI | Hromobijca | Graphics Cards & Monitory | 12 | 21. novembra 2007 10:32 |
| 728megabajt BFG 8800GTX Potrebujete Názory | Hromobijca | Graphics Cards & Monitory | 3 | 14. September 2007 06:29 |
| Thread Tools | |
| |