![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| па, ја је гледам репер, и видим 8800ГТ је стварно затворити у ГТКС. Мислите да бих требао добити само ГТ уместо једне ГТКС?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп и ыеп Цена изведбе је 8800гт побеђује руке доле
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Иди за ГТКС, ипак је најбоље или сачекајте док не релесе најновију картице (не знам када, али оно што сам чуо од следећег јануар доспијевају). |
|
| |||
| |||
| Куоте:
И то је само оквир клупе или два нижа од ГТКС ![]() Тако је у мојим очима је ГТ је далеко боља картица!
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ыеах ГТ сви пут, можда сте се и добити 8800ГТ сли? >. <Лол |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Но-оне питао питање: Која резолуција Цхеесепуфф? 1920кс1200 - ГТКС 1680кс1050 - ГТ 1280кс1024/1440кс900 - Ни, добијете 320мб ГТС / 256МБ 8600 ГТС. Доделио је близак ГТ на ГТКС на вишим резолуцијама дометнут екстра, али да ће сигурно доћи у корисне за оне мало додатни оквири секунде.
|
| |||
| |||
| 1680кс1050 |
|
| |||
| |||
| ГТКС је тада нуклеарног уништења на много начина. ГТ је моје мишљење. Пре-релеасе ГТ бих рекли 640мб ГТС, али, молим вас морамо бити луд да иде сад за ту картицу.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| хмм ... и питам се .... хттп://ууу.тцмагазине.цом/цомментс.п...=16874&цатид=2 |
|
| |||
| |||
| Ыуп, прочитајте мало оних ЦП. Но, као и на тржишту постаје увојит то не само да је изведба долази у њу, али и цена. Банг-фор-мужјак преузима читав нови смисао. Објављивања ове картице и збуњује многе је питање који је разлог зашто људи који нису сигурни о технологији треба да едуцира себе или бити образовани људи, као што су нас на форумима као што су ове друге стране или да је активно клупа тих компоненти. А играч ће морати да одлучи не само о буџету (и ставити на њега), али оно типа Гамер су. Они су попут мене и потражња минимални оквир стопа 25/сец, средње и високе АА АФ (која омогућава лице је како се у игри је да формат) или су они у не тако фуссед ситних детаља о разним? Моралног овде је да се народ пита, али је још важније, читати на било којем картица (или било које компоненте за тај твар), па имате јасну могуће разумевање технологије на послу, тако да можете направити један информисане одлуке, када је време да се постане отворити новчаник.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Могући продаја: КСФКС 8800ГТКС ОЦ верзија | тхингие2 | ЦЈ Усед Маркетплаце | 19 | 22. јула 2008 23:43 |
| 8800гткс | тхингие2 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 22 мај 2008 13:34 |
| 8800гткс потрошња енергије | МикеЛ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 2 јануар 2008 00:12 |
| 8800ГТКС или 2 * 8800ГТ у сли | Громовник | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 21 новембар 2007 10:32 |
| 728МБ БФГ 8800ГТКС Неед Мишљења | Громовник | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 14. сеп 2007 06:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |