![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben kriterler at arıyordum ve i gerçekten GTX yakın olan 8800GT bakın. Benim sadece yerine GTX bir GT elde mi?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet ve evet Fiyat performansı 8800GT kazanç eller aşağı
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Ve GTX için, yine de en iyi veya kadar yeni kartları relese bekle Git (bilmiyorum ne zaman ama önümüzdeki Ocak ne duydum çıkacaklar) seçin. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ve bu banklar sadece bir çerçeve veya iki GTX daha düşük ![]() Yani gözlerimi bir GT daha iyi kartı kadar by!
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| evet GT tüm yol, belki tasarruf ve elde 8800GT SLI? >. <Lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No-olanlar soru: sorular ne çözünürlük Cheesepuff? 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Ne, bir 320mb GTS almak / 256MB 8600 GTS. Verilen bu GT bir GTX için yüksek çözünürlüklerde ama yakın bir ilave tepegöz emin yararlı ikinci bir o kaç kare için gelecek.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX tarafından ise. GT benim görüşüm. Ön GT yayımı Ben 640mb GTS ama şimdi kart yapmak için deli olmak gerekir ediyorum söyledi olurdu.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| hmm ... ben merak ediyorum .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Evet, bir o CP bazılarını okuyun. Ancak piyasada daha bunun bir de fiyat yalnızca performans değil sarılı olur. Bang-for-paranızın yepyeni bir anlam üstlenir. Bu çok kartları bırakmadan da bu yüzden insanlar teknoloji konusunda emin değilseniz bir sorun kafasını karıştıran veya kendilerini eğitmek için insanların bize gibi forumlar bu ve diğer siteler gibi eğitimli olması gerekir aktif tezgah bu bileşenler. Bir oyun sadece bir bütçe karar verme (ve ona) ama sopa gerekir onların oyun konusunda ne tür. Benim gibi bir durumda ve 25/sec mid, AA ve yüksek AF (bu nasıl oyun gibi kastedilen budur yüz sağlar en az çerçeve oranı talep) veya çok küçük ayrıntılar hakkında çeşitli fussed değil bunlar? Buradaki insanlar ahlaki istiyoruz, ama daha önemlisi, herhangi bir kart üzerinde konuyla ilgili (veya herhangi bir bileşen) bu yüzden size zaman zaman olur bir karar yapabilirsiniz iş bu teknolojinin en net anlamak mümkün tanesini okumak için cüzdanını açın.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |