![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отже, я дивився на цільові показники, і я бачу, 8800GT дуже близька до GTX. Як Ви думаєте, я б просто отримати GT замість GTX?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та й Yep Ціна / продуктивність 8800GT перемоги руки вниз
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Перейти на GTX, все-таки це краще або почекати, поки вони не relese новітніми картами (не знаю коли, але з того, що я почула наступний січня обумовлені). |
|
| |||
| |||
| Цитата:
І це тільки лавки кадр або дві менше, ніж GTX ![]() Так, в моїх очах GT є найкращою карти!
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Так GT всю дорогу, може накопичити і отримати 8800GT SLI? >. <LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні-онів поставили запитання: яку резолюцію Cheesepuff? 1920x1200 - GTX 1680x1050 - GT 1280x1024/1440x900 - Ні, отримати GTS 320MB / 256MB 8600 GTS. Звичайно, GT близька до GTX у високій роздільній здатності, але додаткових накладних витрат, що буде впевнений, стане в нагоді для тих, хто кілька додаткових кадрів в секунду.
|
| |||
| |||
| 1680x1050 |
|
| |||
| |||
| GTX є надмірністю тоді. GT моя думка. Попередньо GT реліз я б сказав, GTS 640Mb, але вам треба бути божевільним, щоб зараз піти на цю карту.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Хм ... цікаво .... http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16874&catid=2 |
|
| |||
| |||
| Ага, прочитав кілька таких ЧП. Але так як ринок стає все більш заплутаною це не тільки продуктивність, що спадає на ньому, але й ціна. Bang-на-Баку набуває зовсім новий зміст. Звільнення цього багато карт також вносить плутанину в питання, чому люди, які не впевнені про технології треба виховати себе або бути виховані такі люди, як нам на таких форумах, як ті чи інші сайти, які активно лавці цих компонентів. Коротко необхідно буде прийняти рішення не тільки по бюджету (і дотримуватися її), але який тип гравця вони. Чи є вони схожі на мене і попит мінімальна частота кадрів 25/sec, середніх і високих А. Ф. (який дозволяє особі це як гра призначена для подивитися), або ж вони в не дуже метушився трохи різноманітності подробиць? Морального тут люди задатися питанням, але що більш важливо, щоб почитати на будь-якій карті (або будь-який компонент цього питання), щоб мати якомога більш ясне розуміння технологій на роботі, щоб ви могли прийняти обгрунтоване рішення, коли воно стає часом відкрити гаманець.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Можлива продаж: XFX 8800GTX OC версії | thingie2 | CJ Б Marketplace | 19 | 22 липня 2008 23:43 |
| 8800GTX | thingie2 | Графічні карти & Монітори | 9 | 22 травня 2008 13:34 |
| 8800GTX енергоспоживання | Мікель | Графічні карти & Монітори | 2 | 2 січня 2008 00:12 |
| 8800GTX або 2 * 8800GT в SLi | Громовержець | Графічні карти & Монітори | 12 | 21 листопада 2007 10:32 |
| 728MB BFG 8800GTX Need Думки | Громовержець | Графічні карти & Монітори | 3 | 14 вересня 2007 06:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |