по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Единична или двойна, това е въпросът! = D

Reply

Нишка Инструменти
Old 14-ти септември 2008, 11:23
Член Група

Default Единична или двойна, това е въпросът! = D

Аз ще бъда за покупка на нова компютърна скоро и аз се чудех, които биха били по-добър избор. Двете цени са същите и от двете.
1. Единична 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260
2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT

Аз се интересувам от по-добро изпълнение на игрите, така бих се предполага, че стоките с двойна карти ще бъде по-добре, но аз също да прочетете, че някои игри не се възползват от SLI. Аз съм просто търсим някои отзиви
Old 14-ти септември 2008, 11:36
Модератор Група

Ако имате толкова много пари, за да хвърлят в графика карти Бих препоръчваме да мисля за два часа Crossfiring ATI Radeon 4870s.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 14-ти септември 2008, 11:39
Член Група

Ще погледна в нея, но от тези две, които ще ви кажа по-добре е за игрални ефективност?
Old 14-ти септември 2008, 12:28
Член Група

I wouldnt двойна / SLI два часа NVidia графични карти в моето мнение.
Чрез опита им дам по-малка ефективност, отколкото купуват едно високо качество графична карта.
Вашият най-добър на разстояние само спестяване на малко повече пари, като ви 3 / 4 от пътя там с тези избори и получаване на по-висока спецификация карти, като например:
BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIE
Само един пример BTW
Това е само моето мнение все пак, да видим какво другите хора, трябва да кажа първо, преди да изберете
Old 14-ти септември 2008, 12:33
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Xeon View Post
и получаване на по-висока спецификация карти, като например:
BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIE
J
Тази карта е остаряла за една година.

Купи 4850, ако сте на по-ниска резолюция, купи 4870, ако сте на по-висока разделителна способност, или ако наистина трябва да прекарват много получи 4870X2.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 14-ти септември 2008, 12:45
Номер на групата

Аз втория Carbon

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 14-ти септември 2008, 13:34
Член Група

Благодарим за обратната връзка, но това е моят dilemna. Аз търсех в изкупуването от alienware, както и за $ 1500 може всичко аз имах нужда и от цената сякаш монтира компоненти по-добро от това, което си мислех, че ще. (Обикновено те са били винаги overpriced чрез жребий) Една от системите, имаше едно-единствено запасите 896 GTX или двойна 512 9800s. Другата система, която са имали-бавен процесор, но повече опции за графични карти, ще ми струва доста малко повече. Въпреки това, аз съм категорично склонни да купуват всичко отделно и да се изгради един часа себе си, но се съмнявам моята способност да го направя добре. Аз не искам това да се превърне в обичай бр помогне темата, но ако не излезе със списък на елементите трябва да ги публикувам тук или на друг subforum?
>. <Съжалявам за стената на текста
Old 14-ти септември 2008, 14:36
Модератор Група

Генералният Хардуер темата ще бъде по-добре.

Аз наистина много настояват да се изгради сам. Не само ще получите много по-добра система, Вие също така ще запазите куп пари.

Да разгледаме въглен лепкава в началото на Общото Хардуер форума, и тогава започвате нова нишка там, и ние можем да ви даде повече съвети.

Мога да ви насочват чрез изграждането на персонален компютър от начало до край, ако желаят това, а той наистина е чак толкова трудно. Просто използвайте здравия разум и да вземат своя път, и се уверете, че сте си изследвания, преди да купуват, а не след

Old 14-ти септември 2008, 14:56
Член Група

Звучи ми добре, аз знам, че техният избор може да я тури заедно за мен като за 50 кинта и добавете някакъв софтуер, както и да го всички на вълната и всичко, неговото просто въпрос на избор на правото на всички части, които ще работят заедно = D
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Dual монитори, самотни VGA порт, без графична карта? steveguy13 Графика на карти & Монитори 13 7 юни 2009 07:28
Коя PC Трябва ли строеж? Dual Core или единични Core ... anthonyla65 Общи Хардуер Чат 4 18 май 2009 г. 14:12
Dual Монитор Въпрос Aftershock Графика на карти & Монитори 8 29 ноември 2008 16:45
Висше Единична Core, Долна Dual Core mykul Процесори, дънни платки & RAM 7 16-то Feb 2008 13:28
Единична Quad Dual Core или Quad Core процесори? Anonimouse Процесори, дънни платки & RAM 2 29 Юни 2007 00:33
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc