![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз ще бъда за покупка на нова компютърна скоро и аз се чудех, които биха били по-добър избор. Двете цени са същите и от двете. 1. Единична 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT Аз се интересувам от по-добро изпълнение на игрите, така бих се предполага, че стоките с двойна карти ще бъде по-добре, но аз също да прочетете, че някои игри не се възползват от SLI. Аз съм просто търсим някои отзиви |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако имате толкова много пари, за да хвърлят в графика карти Бих препоръчваме да мисля за два часа Crossfiring ATI Radeon 4870s.
|
| |||
| |||
| Ще погледна в нея, но от тези две, които ще ви кажа по-добре е за игрални ефективност? |
|
| |||
| |||
| I wouldnt двойна / SLI два часа NVidia графични карти в моето мнение. Чрез опита им дам по-малка ефективност, отколкото купуват едно високо качество графична карта. Вашият най-добър на разстояние само спестяване на малко повече пари, като ви 3 / 4 от пътя там с тези избори и получаване на по-висока спецификация карти, като например:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIE Само един пример BTW Това е само моето мнение все пак, да видим какво другите хора, трябва да кажа първо, преди да изберете ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Купи 4850, ако сте на по-ниска резолюция, купи 4870, ако сте на по-висока разделителна способност, или ако наистина трябва да прекарват много получи 4870X2.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз втория Carbon
| |||
| |||
| Благодарим за обратната връзка, но това е моят dilemna. Аз търсех в изкупуването от alienware, както и за $ 1500 може всичко аз имах нужда и от цената сякаш монтира компоненти по-добро от това, което си мислех, че ще. (Обикновено те са били винаги overpriced чрез жребий) Една от системите, имаше едно-единствено запасите 896 GTX или двойна 512 9800s. Другата система, която са имали-бавен процесор, но повече опции за графични карти, ще ми струва доста малко повече. Въпреки това, аз съм категорично склонни да купуват всичко отделно и да се изгради един часа себе си, но се съмнявам моята способност да го направя добре. Аз не искам това да се превърне в обичай бр помогне темата, но ако не излезе със списък на елементите трябва да ги публикувам тук или на друг subforum? >. <Съжалявам за стената на текста |
|
| |||
| |||
| Генералният Хардуер темата ще бъде по-добре. Аз наистина много настояват да се изгради сам. Не само ще получите много по-добра система, Вие също така ще запазите куп пари. Да разгледаме въглен лепкава в началото на Общото Хардуер форума, и тогава започвате нова нишка там, и ние можем да ви даде повече съвети. Мога да ви насочват чрез изграждането на персонален компютър от начало до край, ако желаят това, а той наистина е чак толкова трудно. Просто използвайте здравия разум и да вземат своя път, и се уверете, че сте си изследвания, преди да купуват, а не след
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Звучи ми добре, аз знам, че техният избор може да я тури заедно за мен като за 50 кинта и добавете някакъв софтуер, както и да го всички на вълната и всичко, неговото просто въпрос на избор на правото на всички части, които ще работят заедно = D |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dual монитори, самотни VGA порт, без графична карта? | steveguy13 | Графика на карти & Монитори | 13 | 7 юни 2009 07:28 |
| Коя PC Трябва ли строеж? Dual Core или единични Core ... | anthonyla65 | Общи Хардуер Чат | 4 | 18 май 2009 г. 14:12 |
| Dual Монитор Въпрос | Aftershock | Графика на карти & Монитори | 8 | 29 ноември 2008 16:45 |
| Висше Единична Core, Долна Dual Core | mykul | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 16-то Feb 2008 13:28 |
| Единична Quad Dual Core или Quad Core процесори? | Anonimouse | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 29 Юни 2007 00:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |