![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Budu nákupu nového počítače brzy a já jsem přemýšlel, která by byla lepší volba. Obě ceny jsou stejné pro oba. 1. Jednotný 896megabajt NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dvojí 512mb NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT Zajímám se o lepší herní výkon tak bych předpokládal, že duální karty by bylo lepší, ale jsem také četl, že některé hry nevyužívají SLI. Já jsem jenom hledal nějaké náměty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud máte tolik peněz na házení na grafické karty, bych navrhnout si myslíte o Crossfiring dva ATI Radeon 4870s.
|
| |||
| |||
| Budu na tom pracovat, ale z těch dvou, které by vám říct, je lepší pro herní výkon? |
|
| |||
| |||
| Já bych duální / SLI dvě grafické karty Nvidia ve svém stanovisku. Na základě zkušeností, které vám menší výkon než nákupní jediný vysoký výkon grafické karty. Váš nejlepší z úspor jen trochu víc peněz, protože se domnívá, vaše 3 / 4 cestu tam se tyto volby a získání vyšší specifikace karet, jako jsou:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768megabajt PCIe Jen příklad BTW To je jen můj názor je ale vidět, co ostatní lidé ríkají před první volbou ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Koupit 4850, pokud jste na nízké rozlišení, koupím 4870, pokud jste na vysoké rozlišení, nebo pokud si opravdu musím strávit, že mnoho získat 4870X2.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I druhé Carbon
| |||
| |||
| Díky za zpětnou vazbu, ale to je můj dilemna. Dívala jsem se na nákup z alienware, as za $ 1500 jsem mohl všechno jsem potřeboval a cena se zdálo vhodné složky lepší než to, co jsem si myslel, že by. (Normally byli vždy předražené a hodně) Jeden ze systémů měl jediné akciové GTX 896 nebo duální 512 9800s. Druhý systém, který má pomalejší procesor, ale více možností pro grafické karty by mě docela trochu více. Nicméně, já jsem určitě ochotni koupit vše, oddělené a vytvořit sám, ale pochybuji, moje schopnost to dělat dobře. Nechci, aby se do tohoto vlastní PC pomoci vlákno, ale když jsem přišel seznamu složek by měla jsem po nich tady nebo na jiném subforum? >. <Líto zdi text |
|
| |||
| |||
| Generální Hardware vlákno by bylo lepší. Já opravdu žádáme vás stavět sami. Nejenže budete mít mnohem lepší systém, budete také ušetřit spoustu peněz. Se podívat na uhlí lepivými nahoře na generální Hardware fóra, a pak začít nové vlákno, a my vám více poradit. Můžu vás prostřednictvím budování PC od začátku až do konce, pokud si to přejí, a to opravdu není tak těžké. Stačí použít selský rozum a brát svého času, a ujistěte se, že vám váš výzkum před zakoupením, a ne po
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zní to dobře, aby mě poznal tech, které mohou dát dohromady pro mě, jako 50 dolarů a přidat nějaký software, stejně jako si je všichni naladěný a všechno, jen jeho věc sklizně v pravé části, které budou společně pracovat = D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Duální monitory, jediné VGA port, žádné grafické kartě? | steveguy13 | Graphics Cards & Monitory | 13 | 7. června 2009 07:28 |
| Které PC Mám Kompiluje? Dvě jádra nebo jednorázového Core ... | anthonyla65 | Obecné Hardware Chat | 4 | 18. května 2009 14:12 |
| Duální Monitor Otázka | Už ne | Graphics Cards & Monitory | 8 | 29. listopad 2008 16:45 |
| Vyšší Jednotný Core, Dolní Duální Core | mykul | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 16. únor 2008 13:28 |
| Jednotný Quad Core nebo Duální Quad Core procesory? | Anonimouse | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 29 června 2007 00:33 |
| Thread Nástroje | |
| |