![]() |
|
| |||
| |||
| Θα την αγορά νέου υπολογιστή σύντομα και αναρωτιέμαι που θα είναι μια καλύτερη επιλογή. Και οι δύο τιμές είναι ίδιες και στις δύο. 1. Ενιαία 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT Ενδιαφέρομαι για καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια οπότε θα ήθελα να υποθέσουμε ότι οι δύο κάρτες θα είναι καλύτερα, αλλά έχω διαβάσει επίσης ότι ορισμένα παιχνίδια δεν επωφελούνται από SLI. Είμαι απλά ψάχνει για κάποια ανατροφοδότηση |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν έχετε πολλά χρήματα για να ρίξει σε κάρτες γραφικών, θα πρότεινα η γνώμη σας για Crossfiring δύο ATI Radeon 4870s.
|
| |||
| |||
| Θα εξετάσουμε αυτό, αλλά έξω από τις δύο αυτές, οι οποίες θα λέγατε ότι είναι καλύτερο για τις επιδόσεις gaming; |
|
| |||
| |||
| I wouldnt διπλή / SLI δύο κάρτες γραφικών Nvidia κατά τη γνώμη μου. Μέσα από την εμπειρία σας δίνουν μικρότερη απόδοση από την αγορά ενός μόνο υψηλής απόδοσης κάρτα γραφικών. Καλύτερη σας μακριά εξοικονόμησης λίγο περισσότερα χρήματα, λαμβάνοντας υπόψη σας 3 / 4 με τον τρόπο εκεί με τις επιλογές και να πάρει ένα υψηλότερο κάρτα προδιαγραφές, όπως το:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIE Μόνο ένα παράδειγμα BTW Αυτό είναι απλά τη γνώμη μου όμως, να δούμε τι άλλοι άνθρωποι πρέπει να πω για πρώτη φορά πριν την επιλογή ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Αγοράστε ένα 4850 αν είστε σε χαμηλή ανάλυση, αγοράσω ένα 4870 αν είστε σε υψηλή ανάλυση, ή εάν πραγματικά πρέπει να περάσουν ότι έχουν πολύ ένα 4870x2.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η δεύτερη Carbon
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τα σχόλια, αλλά αυτό είναι dilemna μου. Έψαχνα για να αγοράσει από Alienware, όπως και για 1500 δολάρια θα μπορούσα όλα όσα χρειάζονται και η τιμή φαίνεται να ταιριάζουν τα στοιχεία καλύτερα από ό, τι νόμιζα ότι θα. (Κανονικά ήταν υπερτιμημένα πάντοτε από πολλά) Ένα από τα συστήματα είχαν απόθεμα και μόνο 896 GTX ή διπλής 512 9800s. Το άλλο σύστημα το οποίο είχε ένα πιο αργό επεξεργαστή, αλλά και περισσότερες επιλογές για τις κάρτες γραφικών θα μου κόστιζε πολύ λίγο περισσότερο. Ωστόσο, είμαι σίγουρα διατεθειμένη να αγοράσει τα πάντα ξεχωριστά και να οικοδομήσει τον εαυτό μου έναν, αλλά αμφιβάλλω για την ικανότητά μου να το κάνω καλά. Δεν θέλω να γίνει αυτή η προσαρμοσμένη pc νήμα βοηθήσει, αλλά αν μου έρθει με τον κατάλογο των συστατικών πρέπει να τους αποσπάσει εδώ ή σε άλλο Subforum; >. <Συγνώμη για το τείχος του κειμένου |
|
| |||
| |||
| Η Γενική Hardware νήμα θα ήταν καλύτερα. Ειλικρινά πραγματικά να σας παροτρύνω να οικοδομήσει τον εαυτό σας. Οχι μόνο θα έχετε πολύ καλύτερο σύστημα, θα μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε μια δέσμη των μετρητών. Ρίξτε μια ματιά άνθρακες κολλώδης στην κορυφή του φόρουμ σιδηρικών, και στη συνέχεια, ξεκινήστε ένα νέο νήμα εκεί, και μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες συμβουλές. Μπορώ να σας καθοδηγήσουν μέσα από την οικοδόμηση του υπολογιστή από την αρχή μέχρι το τέλος, αν το επιθυμούν, και αυτό πραγματικά δεν είναι ότι σκληρά. Απλά χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και να λάβει το χρόνο σας, και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την έρευνά σας πριν να το αγοράσει, αφού δεν
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται καλό για μένα, ξέρω ότι μια τεχνολογία θέση που μπορεί να βάλει μαζί για μένα όπως και για 50 δολάρια και προσθέτουν κάποια λογισμικού καθώς και να είναι, όπως όλοι συντονισμένοι και τα πάντα, μόνο του το θέμα να πάρει το σωστό μέρη ότι θα εργαστούμε όλοι μαζί = D |