![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja ću biti kupujete novo računalo, a ja sam uskoro zanima koja bi bila bolji izbor. Obje cijene su iste na oba. 1. Single 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT Zanima me bolje gaming performanse pa bih pretpostaviti da je dual kartice bi bilo bolje, ali sam isto tako pročitao da neke igre ne koristi SLI. Im 'pravedan obličje za neki feedback |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako imate toliko novca za baciti na grafičke kartice, Htio predlažemo mislite o Crossfiring dvije ATI Radeon 4870s.
|
| |||
| |||
| Ja ću gledati u nju, ali od ove dvije, što će reći je li bolje za gaming performanse? |
|
| |||
| |||
| I wouldnt dual / SLI dvije Nvidia grafičke kartice u mojem mišljenje. Kroz iskustvo da vam dati manje performanse od kupovanja jednom grafičkom karticom visokih performansi. Vaša najbolja isključivanje štedi samo malo više novca, s obzirom na vaše 3 / 4 na putu s tim izborima i uzimajući višoj specifikacija kartica kao što su:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIE Samo jedan primjer BTW Ovo je samo moje misljenje ipak, vidjeti što drugi ljudi reći da su prvi prije nego što odaberete ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Kupite 4850 ako si na niskom rezolucijom, 4870 kupiti ako ste u visokoj rezoluciji, ili ako ste stvarno moram potrošiti toliko dobiti 4870X2.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I drugi Carbon
| |||
| |||
| Hvala za povratne informacije, ali to je moje dilemna. Bio sam u potrazi kupuju od alienware, kao i za 1500 $ bih mogao sam sve potrebno i cijene kao da se uklapaju komponente bolje nego što sam mislio da će. (Obično su uvijek overpriced po mnogo) Jedan od sustava ima jedinstveno dioničko 896 gtx ili dual 512 9800s. Drugi sustav koji je imao sporiji procesor, ali više opcija za grafičke kartice trošak bi mi jako malo. Međutim, ja sam definitivno voljna kupiti sve što je jedna zasebna i izgraditi sebe, ali JA sumnja moja sposobnost da to čine dobro. JA dont 'ištanje to pretvoriti ovo u custom pc thread pomoći, ali ako sam se s popisa komponenata trebam postavljati ih ovdje ili na neki drugi subforum? >. <Žao zid tekst |
|
| |||
| |||
| Opće Hardware nit bi bilo bolje. JA stvarno stvarno vas tjerati da grade sami. Ne samo da ćete dobiti puno bolji sustav će vam također ste hrpa novca. Imati pogledati Carbons priljepljiv na vrhu Općeg Hardver forum, a zatim pokrenuti novi thread, a možemo vam dati više savjeta. Ne mogu vas voditi kroz zgrade PC od početka do kraja, ako to žele, a to zaista nije teško. Dovoljno je koristiti zdrav razum i svoje slobodno vrijeme, i provjerite da li učiniti vaše istraživanje prije nego kupite, a ne nakon
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zvuči dobro za mene, ja znam jednog tech mjesto koje se mogu staviti zajedno za mene kao za 50 krupna sačma te su dodali neki softver, kao i dobiti sve usklađeno i sve, samo njegova stvar branje vanjska pravo dijelova koji će svi zajedno rade = D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual monitori, jedan VGA luka, no grafička kartica? | steveguy13 | Graphics Cards & Monitors | 13 | 7. lipnja 2009 07:28 |
| Koji PC Should I Build? Dual Core ili Single Core ... | anthonyla65 | General Hardware Chat | 4 | 18. svibnja 2009 14:12 |
| Dual Monitor Pitanje | Aftershock | Graphics Cards & Monitors | 8 | 29. studeni 2008 16:45 |
| Najbolji Single Core, Donja Dual Core | mykul | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 16. veljača 2008 13:28 |
| Single Quad Dual Core ili Quad Core procesori? | Anonimouse | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. lipnja 2007 00:33 |
| Thread Tools | |
| |