![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én leszek vásárol új számítógépet, és amikor én vagyok kíváncsi, ami a jobb választás. Mind az árak az azonos mindkét. 1. Egységes 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT Én jobban érdekli Gaming teljesítmény így azt feltételezzük, hogy a kettős kártyák jobb lenne, de én is olvastam, hogy egyes játékok nem részesülnek SLI. Én csak kerestem valami visszajelzés |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha van, hogy sok pénzt megdob grafikus kártyák, én ajánlom, gondoljunk Crossfiring két ATI Radeon 4870s.
|
| |||
| |||
| Majd megnézem az ügyet, de a fenti két, ami azt mondod jobb játékokhoz teljesítményét? |
|
| |||
| |||
| Én akar kettős / SLI két Nvidia grafikus kártyák véleményem. A tapasztalat azt kapsz kisebb teljesítmény, mint a felvásárlás egy nagy teljesítményű grafikus kártya. A legjobb off megtakarítás csak egy kicsit több pénzt, mivel a 3 / 4, ahogy ott az említett döntéseket egyre nagyobb előírás kártya, úgymint:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIe Csak egy példa BTW Ez csak az én véleményem is, mi más, az emberek azt választotta első előtt ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Vásároljon egy 4850, ha még egy kis felbontású, vegyél egy 4870, ha még egy nagy felbontású, vagy ha tényleg meg kell tölteni, hogy sokat kap egy 4870X2.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én a második Carbon
| |||
| |||
| Köszönöm a visszajelzést, de ez az én dilemna. Én keresem a vásárlást alienware, mint 1500 $ tudtam mindent, amit szükséges, és az árat úgy tűnt, hogy az alkatrészek jobban illeszkednek, mint gondoltam akkor. (Általában ezek mindig túlárazott egy csomó) Az egyik, hogy a rendszerek a tőzsdén egyetlen 896 gtx vagy kettős 512 9800s. A többi rendszer, amely a lassabb processzorral, de több lehetőség a grafikus kártya költsége nekem elég egy kicsit több. However, I am definitely hajlandó megvenni mindent külön és építsenek egy magam, de én nem hiszem, hogy erre képes is. Nem akarom, hogy ennek az egyedi PC segítséget téma, de ha én egy olyan összetevők listáját kell elküldeni őket ide, vagy más subforum? >. <Elnézést a wall of text |
|
| |||
| |||
| Az általános hardver-téma lenne. Tényleg nagyon sürgeti, hogy építsenek be magad. Nem csak akkor kap egy csomó jobb rendszer, akkor is menthetjük egy csomó pénz. Van egy pillantást szénhidrogén ragadós elején az Általános Hardware fórum, majd egy új téma van, és tudjuk, hogy még több tanácsot. Én is, ha az épület a számítógép az elejétől a végéig, ha úgy kívánja, és ez igazán nem olyan nehéz. Használja a józan ész és az idejét, és győződjön meg róla, hogy Ön a kutatás előtt vásárolt, nem a
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jól hangzik, hogy én tudom, hogy egy helyen, hogy a technika is értette meg velem, mint a 50 dollárt, és adjunk hozzá néhány szoftvert, valamint get it all hangolva, és minden, a kérdés csak a szedés a jobb részek, hogy minden együtt = D |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dual monitor, egyetlen VGA port, nincs grafikus kártya? | steveguy13 | Grafikus kártyák és monitorok | 13 | 7. június 2009 07:28 |
| Milyen PC kellene építeni? Dual Core Core vagy egy ... | anthonyla65 | Általános fémáru Chat | 4 | 18. május 2009 14:12 |
| Dual monitor kérdés | Aftershock | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 29. november 2008 16:45 |
| Felsőfokú Single Core, Alsó Dual Core | mykul | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 16. február 2008 13:28 |
| Single Quad Dual Core vagy Quad Core processzorok? | Anonimouse | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. június 2007 00:33 |
| Téma eszközök | |
| |