![]() |
|
| |||
| |||
| אני יהיה לרכוש מחשב חדש בקרוב ואני תוהה אילו היה להיות בחירה טובה יותר. שני המחירים זהים בשני. 1. אחת 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT אני מתעניין ב-Gaming ביצועים טובים יותר, כך שאני מניח כי יהיה כפול כרטיסים טובים יותר, אבל גם לקרוא את זה כבר כמה משחקים לא נהנים מ SLI. אני רק מחפש קצת משוב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם יש לך כל כך הרבה כסף כדי לזרוק לעבר כרטיסי מסך, הייתי מציע לך לחשוב על Crossfiring שני ATI RADEON 4870s.
|
| |||
| |||
| אני מתכוון לבדוק את זה, אבל לא את שני אלה, אילו היית אומר הוא טוב יותר עבור ביצועי המשחקים? |
|
| |||
| |||
| אני wouldnt זוגי / SLI שני כרטיסי מסך Nvidia לדעתי. דרך החוויה שהם נותנים לך ביצועים פחות מאשר לקנות אחד עתיר ביצועים כרטיס המסך. הכי טוב שלך ממני רק לשמור קצת יותר כסף, שוקל את 3 / 4 הדרך לשם עם אותן בחירות ו מקבל כרטיס מפרט גבוה כגון:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX חריצי PCIe OC 768MB רק דוגמה BTW זה רק אם כי לדעתי, לראות מה יש לאנשים אחרים לומר הראשון לפני בחירת ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
קנה 4850, אם אתה נמצא בבית ברזולוציה נמוכה, לקנות 4870 אם אתה נמצא בבית ברזולוציה גבוהה, או אם אתה באמת צריך להשקיע כל כך הרבה לקבל 4870X2.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני השני Carbon
| |||
| |||
| תודה על המשוב, אבל זה dilemna שלי. הייתי מסתכל לתוך קונה מ alienware, כ 1500 $ עבור כל מה שאני יכול שאני צריך ואת המחיר נראה בכושר טוב יותר מאשר את הרכיבים מה חשבתי שהם היו. (בדרך כלל, הם היו תמיד על ידי overpriced הרבה), אחד של מערכות המניה היה אחד 896 gtx או כפול 512 9800s. שאר המערכת אשר היתה איטית יותר של מעבדים, אלא יותר אפשרויות עבור כרטיסי מסך יעלה לי ממש קצת יותר. עם זאת, אני בהחלט מוכן לקנות כל אחד בנפרד ולבנות את עצמי, אבל אני בספק את היכולת לעשות את זה היטב. אני לא רוצה להפוך את זה לתוך Custom PC פתיל לעזור, אבל אם אני בא עם רשימה של רכיבים אני צריך לכתוב אותם כאן או אחר subforum? >. <מתנצלים על הקיר של טקסט |
|
| |||
| |||
| הגנרל חומרה פתיל יהיה טוב יותר. אני באמת באמת קוראים לכם לבנות את עצמך. לא רק תקבלו הרבה יותר טוב המערכת, תוכל גם לשמור חבורה של מזומנים. שיהיה לך תסתכל Carbons דביק בראש פורום חומרה כללי, ולאחר מכן להתחיל פתיל חדש שם, ואנחנו יכולים לתת לך עצה יותר. אני יכול להוביל אותך באמצעות בניית מחשב, מתחילתה ועד סופה, אם כך רצונו, וזה באמת לא כל כך קשה. פשוט להשתמש בהיגיון ולקחת את הזמן שלך, וודא שאתה עושה את המחקר לפני שאתה קונה, לא אחרי
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| נשמע לי טוב, אני יודע כי המקום Tech יכול לשים את זה ביחד בשבילי כמו עבור 50 דולר והם להוסיף קצת תוכנה, כמו גם לקבל את כל זה מכוון והכל, את רק את העניין של הזכות לבחור את החלקים כי יהיה כל העבודות ביחד = D |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dual צגים, יציאת VGA אחת, לא כרטיס המסך? | steveguy13 | כרטיסי מסך & Monitors | 13 | 7 יוני 2009 07:28 |
| איזה מחשב אני צריך לבנות? Dual Core או Core יחיד ... | anthonyla65 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 18 מאי 2009 14:12 |
| Dual Monitor שאלה | Aftershock | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 29 נובמבר 2008 16:45 |
| יחיד Core גבוהה, נמוך יותר Dual Core | mykul | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 16th פברואר 2008 13:28 |
| אחת Quad Dual Core או Quad Core מעבדים? | Anonimouse | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 יוני 2007 00:33 |
| שרשרת כלים | |
| |