mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Vieną ar du, tai klausimas! = D

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 14, 2008, 11:23
Narys

Būsiu perkant naują kompiuterį greičiau ir aš įdomu, kuris būtų geresnis pasirinkimas. Tiek kainos tiek pat.
1. Vienvietis 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260
2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT

I'm interested in geresnio žaidimo našumą, norėčiau manyti, kad dviejų korteles būtų geriau, bet aš taip pat skaitau, kad kai kurie žaidimai negauna naudos iš VDI. I'm just looking for kai Atsiliepimai
Old Rugsėjis 14, 2008, 11:36
Moderatorius Grupė

Jei turite daug pinigų, kad mesti į vaizdo plokščių, Norėčiau pasiūlyti jums apmąstyti Crossfiring du ATI Radeon 4870s.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugsėjis 14, 2008, 11:39
Narys

I'll pažvelgti į ją, bet iš tų dviejų, kurie jums sako: kas geriau žaidimo našumą?
Old Rugsėjis 14, 2008, 12:28
Narys

I wouldnt dvejopo / SLI dviejų Nvidia vaizdo plokščių, mano nuomone.
Per patirtį, kurią jie jums mažiau efektyvus nei perkant vieną aukštos kokybės grafikos plokštę.
Tavo geriausias ne tik sutaupyti šiek tiek daugiau pinigų, atsižvelgiant į jūsų 3 / 4, kaip ten su pasirinkimo ir vis aukštesnių specifikacijų kortelės pavyzdžiui:
BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIE
Tiesiog pavyzdys BTW
Tai tik mano nuomone nors, pamatyti, kaip kiti žmonės turi pasakyti pirmasis, prieš pasirinkdami
Old Rugsėjis 14, 2008, 12:33
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Xeon View Post
ir vis aukštesnių specifikacijų kortelės pavyzdžiui:
BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIE
J
Ši kortelė buvo pasenęs maždaug prieš metus.

Pirkti 4.850 Jei jūs ne mažos rezoliucijos, pirkti 4.870 Jei esate ne didelės raiškos, ar jei tikrai reikia išleisti, kad daug gauti 4870X2.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Rugsėjis 14, 2008, 12:45
Donorų grupės

Aš antra Carbon

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Rugsėjis 14, 2008, 13:34
Narys

Ačiū už atsiliepimą, bet tai yra mano dilemna. Aš mėgino pirkti iš Alienware, kaip $ 1.500 galėjau viską, ką reikia, ir kaina atrodė tinkama komponentai geriau, nei aš maniau, jie būtų. (Paprastai jie visada buvo labai brangių pateikė daug) Vienas iš sistemos jau sandėlyje vienu 896 GTX ar dvigubos 512 9800s. Kita sistema, kuri buvo lėtesnis procesorius, bet ir daugiau galimybių Vaizdo plokštės kainuos man visai šiek tiek daugiau. Tačiau aš tikrai pasirengusi pirkti viską atskirai ir sukurti vieną mane, bet aš abejoju, mano sugebėjimas daryti gerai. Nenoriu pasukti į tai Custom PC HELP gija, bet jei aš sugalvoti sudedamųjų dalių sąrašą reikėtų rašyti juos čia arba kitoje subforum?
>. <Atsiprašome už teksto sienos
Old Rugsėjis 14, 2008, 14:36
Moderatorius Grupė

Bendrųjų metalo sriegis būtų geriau.

Aš tikrai tikrai raginu jus kurti save. Ne tik gausite daug geriau sistema, jūs taip pat sutaupyti pinigų krūva.

Ar ne angliukai prisegta prie Generalinės Aparatūra forumas viršų išvaizdą, ir pradėkite naują temą ten, o mes galime suteikti jums daugiau informacijos.

Galiu jums per pastatas nuo pradžios iki pabaigos PC, jei to nori, ir tai tikrai nėra taip sunku. Tiesiog naudokite protas ir imtis savo laiką, ir įsitikinkite, kad jūs savo tyrimų prieš pirkdami, o ne po

Old Rugsėjis 14, 2008, 14:56
Narys

Gerai skamba man, aš žinau, technologijų, kurios galėtų pateikti ją kartu mane kaip 50 Bucks ir jie įtraukti tam tikrą programinę įrangą, taip pat gauti viską sureguliuoti ir viskas, jos tiesiog iš išrinkinėti teisę dalių, kurios visos kartu klausimas = D
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.