![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Būsiu perkant naują kompiuterį greičiau ir aš įdomu, kuris būtų geresnis pasirinkimas. Tiek kainos tiek pat. 1. Vienvietis 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT I'm interested in geresnio žaidimo našumą, norėčiau manyti, kad dviejų korteles būtų geriau, bet aš taip pat skaitau, kad kai kurie žaidimai negauna naudos iš VDI. I'm just looking for kai Atsiliepimai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite daug pinigų, kad mesti į vaizdo plokščių, Norėčiau pasiūlyti jums apmąstyti Crossfiring du ATI Radeon 4870s.
|
| |||
| |||
| I'll pažvelgti į ją, bet iš tų dviejų, kurie jums sako: kas geriau žaidimo našumą? |
|
| |||
| |||
| I wouldnt dvejopo / SLI dviejų Nvidia vaizdo plokščių, mano nuomone. Per patirtį, kurią jie jums mažiau efektyvus nei perkant vieną aukštos kokybės grafikos plokštę. Tavo geriausias ne tik sutaupyti šiek tiek daugiau pinigų, atsižvelgiant į jūsų 3 / 4, kaip ten su pasirinkimo ir vis aukštesnių specifikacijų kortelės pavyzdžiui:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIE Tiesiog pavyzdys BTW Tai tik mano nuomone nors, pamatyti, kaip kiti žmonės turi pasakyti pirmasis, prieš pasirinkdami ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Pirkti 4.850 Jei jūs ne mažos rezoliucijos, pirkti 4.870 Jei esate ne didelės raiškos, ar jei tikrai reikia išleisti, kad daug gauti 4870X2.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš antra Carbon
| |||
| |||
| Ačiū už atsiliepimą, bet tai yra mano dilemna. Aš mėgino pirkti iš Alienware, kaip $ 1.500 galėjau viską, ką reikia, ir kaina atrodė tinkama komponentai geriau, nei aš maniau, jie būtų. (Paprastai jie visada buvo labai brangių pateikė daug) Vienas iš sistemos jau sandėlyje vienu 896 GTX ar dvigubos 512 9800s. Kita sistema, kuri buvo lėtesnis procesorius, bet ir daugiau galimybių Vaizdo plokštės kainuos man visai šiek tiek daugiau. Tačiau aš tikrai pasirengusi pirkti viską atskirai ir sukurti vieną mane, bet aš abejoju, mano sugebėjimas daryti gerai. Nenoriu pasukti į tai Custom PC HELP gija, bet jei aš sugalvoti sudedamųjų dalių sąrašą reikėtų rašyti juos čia arba kitoje subforum? >. <Atsiprašome už teksto sienos |
|
| |||
| |||
| Bendrųjų metalo sriegis būtų geriau. Aš tikrai tikrai raginu jus kurti save. Ne tik gausite daug geriau sistema, jūs taip pat sutaupyti pinigų krūva. Ar ne angliukai prisegta prie Generalinės Aparatūra forumas viršų išvaizdą, ir pradėkite naują temą ten, o mes galime suteikti jums daugiau informacijos. Galiu jums per pastatas nuo pradžios iki pabaigos PC, jei to nori, ir tai tikrai nėra taip sunku. Tiesiog naudokite protas ir imtis savo laiką, ir įsitikinkite, kad jūs savo tyrimų prieš pirkdami, o ne po
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Gerai skamba man, aš žinau, technologijų, kurios galėtų pateikti ją kartu mane kaip 50 Bucks ir jie įtraukti tam tikrą programinę įrangą, taip pat gauti viską sureguliuoti ir viskas, jos tiesiog iš išrinkinėti teisę dalių, kurios visos kartu klausimas = D |