![]() |
|
| |||
| |||
| I būs iegādājoties jaunu datoru, ātri un man ir jautājums, kas būtu labāka izvēle. Gan cenas ir paši uz abiem. 1. Single 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT Mani interesē labāk azartspēļu darbības, lai es teiktu, ka dubultā kartes labāk būtu, bet es esmu arī lasījusi, ka dažas spēles negūst labumu no SLI. Es tikai skatos dažiem atsauksmes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jums ir, ka daudz naudas mest pie grafikas kartes, es iesaku jums padomāt par Crossfiring divas ATI Radeon 4870s.
|
| |||
| |||
| Es izpētīt to, bet no šiem diviem, kuru jūs teiktu, ir labāk spēļu rezultātiem? |
|
| |||
| |||
| I wouldnt divējāda / SLI divas Nvidia grafisko karšu manuprāt. Izmantojot pieredzi, ko viņi jums ir mazāk sekmīgi nekā pērkot vienu augstas veiktspējas grafikas kartes. Jūsu labākais off tikai ietaupīt mazliet vairāk naudas, ņemot vērā Jūsu 3 / 4 kā tur ar tām, un kļūst sarežģītākas specifikācijas karti, piemēram:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIE Tikai piemērs BTW Tas ir tikai mans atzinums, lai gan, redzēt, ko citi cilvēki ir sakāms vispirms, pirms izvēlaties ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Nopirkt 4.850 ja jūs esat zema izšķirtspēja, nopirkt 4.870 ja esat ar augstu izšķirtspēju, vai Jums tiešām ir jātērē, ka daudz ko iegūt 4870X2.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es otrais Carbon
| |||
| |||
| Paldies par atsauksmēm, bet tas ir mans dilemna. Es meklēju, nopērkot no Alienware, kā, $ 1.500, es varētu viss, ko es nepieciešama, un cena, šķiet, piemērots komponentiem labāk, nekā es domāju, viņi būtu. (Parasti tie vienmēr ir overpriced ar daudz) Viens no sistēmas tika akciju vienu 896 GTX vai divējāda 512 9800s. Citas sistēmas, kas bija lēnāks procesors, bet vairāk iespējas Grafiskās kartes izmaksātu man diezgan mazliet vairāk. Tomēr, es esmu noteikti gatavi pirkt visu atsevišķi un veidot viens pats, bet es šaubos, manu spēju to darīt labi. Es negribu pārvērst šo principu pasūtījuma pc palīdzību pavedienu, bet ja es nāku klajā ar sarakstu komponentu I post them here, vai cita subforum? >. <Žēl sienas teksta |
|
| |||
| |||
| General Hardware pavediens būtu labāk. Es tiešām ļoti aicinu jūs, lai veidotu sev. Jūs varat ne vien iegūt daudz labāku sistēmu, Jums būs arī saglabāt ķekars naudas. Vai Apskatiet ogles lipīga augšpusē General Hardware forumu, un tad sākt jaunu tēmu tur, un mēs varam sniegt jums vairāk padomu. Es varu jums, veidojot datoru no sākuma līdz beigām, ja to vēlas, un tas tiešām nav tik grūti. Tikai izmantot veselo saprātu un veic savu laiku, un pārliecinieties, vai jums jūsu pētījumu pirms pērkat, ne pēc
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Skan labi, uz mani, es zinu tech vieta, kas var likt to kopā ar mani, piemēram, 50 dolārus, un tās pievienot programmatūra, kā arī iegūt visu noregulē un viss, tā tikai jautājums atrauti tiesības daļas, kas visi strādā kopā = D |
![]() |
|
| Bookmarks |