![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Będę zakupu nowego komputera szybko i jestem zastanawiać co byłoby lepszym wyborem. Zarówno ceny są takie same na obu. 1. Single 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT Jestem zainteresowany w lepszej wydajności w grach tak nie uważam, że podwójne karty byłby lepszy, ale ja również przeczytać, że niektóre gry nie korzystają z SLI. I'm just looking for some feedback |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli masz tyle pieniędzy, aby je rzucić na karty graficzne, chciałbym zaproponować myślisz o Crossfiring dwa ATI Radeon 4870s.
|
| |||
| |||
| I'll look into it, ale z tych dwóch, co pan mówi, jest lepsze dla wydajności w grach? |
|
| |||
| |||
| I wouldnt podwójnym SLI dwóch kart graficznych Nvidia w mojej opinii. Poprzez doświadczenia dają Ci mniej wyników, niż kupno jednego wysoką wydajność karty graficznej. Your best off tylko zaoszczędzenie trochę więcej pieniędzy, biorąc pod uwagę swoje 3 / 4 tak nie z tych wyborów i coraz większe karty specyfikacji takich jak:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIe Tylko przykład BTW To jest tylko moja opinia jednak zobaczyć, co inni mają do powiedzenia pierwszy przed wyborem ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
4850 zł, jeśli jesteś w niskiej rozdzielczości, kup 4870, jeśli jesteś w wysokiej rozdzielczości, lub jeśli naprawdę trzeba wydawać, że dużo się 4870X2.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I second Carbon
| |||
| |||
| Dziękujemy za opinie, ale to jest moja dilemna. Szukałem na kupno od Alienware, jak na 1500 dolarów mogłem wszystko, co potrzebne, a cena wydawała się zmieścić elementy lepiej niż myślałem, że będzie. (Normalnie były zawsze zawyżone przez wiele) Jeden z systemów miał czas pojedynczego 896 GTX lub dwa 512 9800s. Inny system, który miał wolniejszy procesor, ale więcej opcji dla kart graficznych kosztowałoby mnie nieco więcej. Jestem jednak zdecydowanie chcą kupić wszystko oddzielnie i zbudować jeden siebie, ale wątpię, moje umiejętności to dobrze. Nie chcę, aby taki sposób niestandardowy szt. wątku pomóc, ale jeśli pochodzi się z listą składników powinny zamieścić je tutaj lub na innym podforum? >. <Przepraszam za ścianą tekst |
|
| |||
| |||
| Ogólne wątku sprzętu będzie lepiej. Naprawdę naprawdę zachęcam was do budowania siebie. Nie tylko dostaniesz dużo lepszy system, można również zapisać mnóstwo gotówki. Wystarczy popatrzeć na węgle lepki na górze forum wyrobów metalowych ogólnego przeznaczenia, a następnie rozpocząć nowy wątek istnieje, a my możemy dać więcej rady. Mogę Cię przez budynek PC od początku do końca, jeśli sobie tego życzą, a tak naprawdę nie jest trudne. Kieruj się zdrowym rozsądkiem i nie spiesz się i mieć pewność, że wyniki swoich badań przed zakupem, a nie po
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Sounds good to me, I know tech miejsce, które może narazić ją razem na mnie jak 50 dolców i dodają niektóre programy, jak to wszystko dostrojona i wszystko jej tylko kwestia wybierając prawo części, które będą działać razem = D |