![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu voi fi achiziţionarea unui computer nou în curând şi mă întreb care ar fi o alegere mai bună. Ambele preţurile sunt la fel pe ambele. 1. Single 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT Sunt interesat de performanţe mai bune jocuri de noroc, aşa că am să presupun că carduri dual-ar fi mai bine, dar l-am citit, de asemenea, că unele jocuri să nu beneficieze de SLI. Caut doar pentru unele feedback-ul |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă aveţi că banii de mult pentru a arunca la plăci grafice, aş sugera crezi despre Crossfiring două ATI Radeon 4870s.
|
| |||
| |||
| Mă uit în el, ci din cele două, pe care aţi spune este mai bun pentru o performanţă de jocuri? |
|
| |||
| |||
| I trec.de la will dual / SLI două carduri grafice Nvidia, în opinia mea. Prin experienta pe care vă oferă performanţă mai puţin de cumpărare o performanţă unică de înaltă grafic carte. Cele mai bune dvs. off chiar de economisire un pic de bani mai mult, luând în considerare 3 dumneavoastră / 4 cale acolo cu aceste alegeri precum şi obţinerea unui card mai mare caietul de sarcini, cum ar fi:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIE Doar un exemplu BTW Acesta este doar opinia mea însă, a se vedea ce alte persoane au de spus prima înainte de a alege ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Cumpăraţi un 4850, dacă sunteţi la o rezoluţie mică, cumpara un 4870, dacă sunteţi la o rezoluţie înaltă, sau dacă într-adevăr trebuie să-şi petreacă atât de mult a lua un 4870X2.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am două de carbon
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru feedback-ul, dar aceasta este dilemna mea. M-am uitat să cumpere de la Alienware, ca pentru 1500 dolari am putut tot ce am nevoie şi de preţ părea să se potrivească componentele mai bine decât ceea ce am crezut că ar fi. (În mod normal ei au fost întotdeauna overpriced de un lot) Unul din următoarele sisteme de valori a avut o singură GTX 896 sau dublă 512 9800s. Alt sistem care a avut un procesor mai lent, dar mai multe opţiuni pentru carduri de grafica mi-ar costa destul de un pic mai mult. Cu toate acestea, eu sunt cu siguranta dispus de a cumpăra tot separate şi de a construi o eu, dar mă îndoiesc capacitatea mea de a face bine. Nu vreau să transforme acest lucru în thread personalizate ajuta PC-ul, dar dacă am veni cu o listă a componentelor ar trebui să mă post-le aici sau pe un alt subforum? >. <Ne pare rău pentru peretele de text |
|
| |||
| |||
| Filet generale hardware ar fi mai bine. I într-adevăr într-adevăr să vă îndemn să construiască tine. Nu numai ca vei primi un mult mai bine de sistem, vă va economisi, de asemenea, o grămadă de bani. Arunca o privire la carburi adezivă în partea de sus a forum General Hardware, apoi începe un thread nou acolo, şi vă pot da sfaturi mai mult. Eu pot ghida prin construirea PC-ul de la început până la sfârşit, dacă doresc acest lucru, şi it într-adevăr nu este aşa de greu. Chiar folos bunul simţ şi să ia timpul, şi asiguraţi-vă că a face cercetare dumneavoastră înainte de a cumpăra, nu, după ce
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Suna bine pentru mine, ştiu un loc tehnologie care poate pune it împreună pentru mine, pentru ca 50 de dolari şi se adaugă câteva software-ului, precum şi a lua it tot reglate şi totul, este ca si problema de a alege dintr-piese de dreapta care vor lucra împreună = D |