![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Budem kúpe nového počítača čoskoro a já jsem přemýšlel, ktorá by bola lepšia voľba. Obe ceny sú rovnaké pre oba. 1. Jednotný 896megabajt NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dvojí 512mb NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT Zaujímam sa o lepší herný výkon tak bych predpokladal, že duálny karty by bolo lepšie, ale som aj čítal, že niektoré hry nevyužívajú SLI. Já jsem jenom hľadal nejaké námety |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte toľko peňazí na hádzanie na grafické karty, bych navrhnúť si myslíte o Crossfiring dva ATI Radeon 4870s.
|
| |||
| |||
| Budem na tom pracovať, ale z tých dvoch, ktoré by vám povedať, je lepšie pre herné výkon? |
|
| |||
| |||
| Já bych duální / SLI dve grafické karty Nvidia vo svojom stanovisku. Na základe skúseností, ktoré vám nižší výkon ako nákupný jediný vysoký výkon grafickej karty. Váš najlepší z úspor len trochu viac peňazí, pretože sa domnieva, vaša 3 / 4 cestu tam sa tieto voľby a získanie vyššej špecifikácie kariet, ako sú:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768megabajt PCIe Len príklad BTW To je len môj názor je ale vidieť, čo ostatní ľudia hovoria pred prvou voľbou ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Kúpiť 4850, ak ste na nízke rozlíšenie, koupím 4870, ak ste na vysoké rozlíšenie, alebo ak si naozaj musím stráviť, že veľa získať 4870X2.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I druhej Carbon
| |||
| |||
| Vďaka za spätnú väzbu, ale to je môj dilemna. Dívala som sa na nákup z Alienware, as za $ 1500 som mohol všetko som potreboval a cena sa zdalo vhodné zložky lepší než to, čo som si myslel, že by. (Normally boli vždy předražené a hodně) Jeden zo systémov mal jedinej akciovej GTX 896 alebo duálnou 512 9800s. Druhý systém, ktorý má pomalší procesor, ale viac možností pre grafické karty by mě docela trochu viac. Avšak, já jsem určite ochotní kúpiť všetko, oddelené a vytvoriť sám, ale pochybuji, moja schopnosť to robiť dobre. Nechcem, aby sa do tohto vlastné PC pomoci vlákno, ale keď som prišiel zozname zložiek by mala som po nich tu alebo na inom subforum? >. <Ľúto múru text |
|
| |||
| |||
| Generálny Hardware vlákno by bolo lepšie. Já naozaj žiadame vás stavať sami. Nielenže budete mať oveľa lepší systém, budete tiež ušetriť veľa peňazí. Sa pozrieť na uhlie lepivými nahoře na generálny Hardware fóra, a potom začať nové vlákno, a my vám viac poradit. Môžem vás prostredníctvom budovania PC od začiatku až do konca, ak si to želajú, a to naozaj nie je tak ťažké. Stačí použiť selský rozum a brať svojho času, a uistite sa, že vám váš výskum pred zakúpením, a nie po
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Znie to dobre, aby ma poznal tech, ktoré môžu dať dohromady pre mňa, ako 50 dolárov a pridať nejaký softvér, rovnako ako si ich všetci naladený a všetko, len jeho vec zberu v pravej časti, ktoré budú spoločne pracovať = D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Duálny monitory, jediné VGA port, žiadne grafickej karte? | steveguy13 | Graphics Cards & Monitory | 13 | 7. júna 2009 07:28 |
| Ktoré PC Mám Kompiluje? Dve jadrá alebo jednorazového Core ... | anthonyla65 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 18. mája 2009 14:12 |
| Duálny Monitor Otázka | Už ne | Graphics Cards & Monitory | 8 | 29. november 2008 16:45 |
| Vyššia Jednotný Core, Dolné Duální Core | mykul | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 16. február 2008 13:28 |
| Jednotný Quad Core alebo Duální Quad Core procesory? | Anonimouse | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 29 júna 2007 00:33 |
| Thread Tools | |
| |