мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Појединачни или Дуал, то је питање! = Д

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. Јул 2008, 11:23
Мембер Гроуп

Default Појединачни или Дуал, то је питање! = Д

Ја ћу бити куповину новог рачунара ускоро и сам пита који би био бољи избор. Обе цене су исте на оба.
1. Појединачне 896МБ НВИДИА ® ГеФорце ® ГТКС 260
2 Дуо 512МБ НВИДИА ® ГеФорце ® 9800 ГТ

Занима ме боље гаминг перформансе па бих Претпостављам да би двојно карте бити боље, али и ја сам прочитао да се неке игре не користи од СЛИ /. Само гледам за неке повратне информације
Old 14. сеп 2008, 11:36
Модератор / ица групе

Ако имате толико пара да баци на графичке картице, ја бих предлажемо да размислите о Цроссфиринг две АТИ 4870с.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 14. Јул 2008, 11:39
Мембер Гроуп

Ја ћу о чему се ради, али је од те две, што би рекли боље гаминг перформансе?
Old 14. Јул 2008, 12:28
Мембер Гроуп

Ја уоулднт два / двије СЛИ / НВИДИА графичке картице, по мом мишљењу.
Кроз искуство које су вам мање перформансе од куповине једне графичке картице високих перформанси.
Ваш најбољи искључивање чувања само мало више новца, с обзиром на свој 3 / 4 начин се са тим изборе и добијање више спецификацију картице, као што су:
БФГ НВидиа ГеФорце 8800 ГТКС ОК 768МБ ПЦИЕ
Само Пример БТУ
Ово је само моје мишљење иако видите шта други људи имају да кажу пре него што изаберете
Old 14. Јул 2008, 12:33
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Ксеон View Post
и добијање више спецификацију картице, као што су:
БФГ НВидиа ГеФорце 8800 ГТКС ОК 768МБ ПЦИЕ
Ј
Ова картица је застарела пре отприлике годину дана.

Купи 4850 ако сте у ниској резолуцији, купи 4870 ако сте у високој резолуцији, или ако вам је заиста потребно да потрошите много добити 4870Кс2.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 14. Јул 2008, 12:45
Донаторска Група

Ја други Угљеник

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 14. сеп 2008, 13:34
Мембер Гроуп

Хвала на повратним информацијама, али ово је мој дилемна. Тражио сам у куповини са Алиенуаре, као и за $ 1500 могао сам све што је потребно и цене се чинило да стане компоненте боље него што сам мислио да би (Обично су увек оверприцед је много) Један од система. Деонице имали једну ГТКС 896 или 512 двојног 9800с. Други систем који је спорији процесор, али више опција за графичке картице ће ме то коштати веома мало. Међутим, ја сам дефинитивно спреман да купи све одвојено и изграде себи један, али сумњам да моје способности да то уради добро. Не желим да претвори ово у ком обичај помоћ конац, али ако дођем са листе компонената треба да их пост овде или на другом субфорум?
>. <Жао зида текста
Old 14. Јул 2008, 14:36
Модератор / ица групе

Генерални Хардвер нит би било боље.

Ја стварно стварно потребу да се изгради. Не само да ћете добити много бољи систем, такође ћете сачувати гомилу новца.

Имају поглед на угљеникових атома лепљива на врху генералног Хардвер форуму, а затим покрените ту нову нит, а можемо вам дати више савета.

Не могу вас кроз изградњу рачунара од почетка до краја, ако то желе, а то заиста није тако тешко. Само користите здрав разум и да своје време, и да ли ти своје истраживање пре куповине, а не после

Old 14. сеп 2008, 14:56
Мембер Гроуп

Звучи добро за мене, знам тек место које може га саставили за мене као за 50 долара и они додати неког софтвера, као и да добију све подешено и све, само је питање из бербе право делове да ће сви заједно раде = Д
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Дуал монитори, један ВГА лука, но графичка картица? стевегуы13 Грапхицс Цардс & Мониторс 13 7. јуна 2009 07:28
Који ПЦ Требам ли Буилд? Дуал Цоре или Сингле Цоре ... антхоныла65 Генерал Хардуаре Цхат 4 18. маја 2009 14:12
Дуал Монитор Питање Афтерсхоцк Грапхицс Цардс & Мониторс 8 29 новембар 2008 16:45
Најбољи Сингле Цоре, Доња Дуал Цоре мыкул ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 7 16 фебруар 2008 13:28
Сингле Куад Дуал Цоре или Куад Цоре процесори? Анонимоусе ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 29. јуна 2007 00:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц