![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я буду покупці нового комп'ютера в найближчим часом і Гадаю, які будуть найкращим вибором. Обидві ціни однакові на обох. 1. Single 896MB NVIDIA ® GeForce ® GTX 260 2 Dual 512MB NVIDIA ® GeForce ® 9800 GT Я зацікавлений в кращу продуктивність в іграх так що я б припустити, що подвійне карт буде краще, але я також читав, що деякі ігри не користуються SLI. Я просто шукаю для деяких Зворотній зв'язок |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас є стільки грошей, щоб кинути на відкритих, я пропоную вам подумати про Crossfiring двох ATI Radeon 4870s.
|
| |||
| |||
| Я буду дивитися в нього, а з тих двох, які б ви сказати краще продуктивність в іграх? |
|
| |||
| |||
| Я Wouldnt Dual / SLI двома відеокартами Nvidia на мій погляд. Завдяки досвіду вони дають вам меншої продуктивності, ніж придбання однієї високопродуктивної графічною картою. Ваш найкращий Off лише економити трохи більше грошей, з огляду на ваші 3 / 4 туди з цим вибором і одержання більш високої специфікацією карт, такі, як:BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC 768MB PCIE Просто приклад BTW Це тільки моя думка, хоча, подивитися, що інші люди говорять, перш ніж вибір ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Придбати 4850, якщо ви на низьку дозвіл, купити 4870, якщо ви працюєте на комп'ютері у високій якості, або якщо вам дійсно потрібно витратити, що багато чого отримати 4870X2.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я другий Carbon
| |||
| |||
| Дякуємо за зворотній зв'язок, але це мій dilemna. Я шукав в покупці від Alienware, як за $ 1500 я міг все, що потрібно і ціну, здавалося, придатний компоненти краще, ніж я думав. (Зазвичай вони завжди були завищені в ціні на багато) Одна з таких систем була однією складі GTX 896 або 512 Dual 9800s. Інший системі, яка була більш повільним процесором, але більше можливостей для відеокарт буде коштувати трохи більше. Однак, я виразно готові купувати все окремо, і збудував собі, але я сумніваюся, мою здатність робити її добре. Я не хочу, щоб перетворити це в призначені для користувача ПК потоків допомоги, але якщо я прийду в перелік компонентів, я повинен опублікувати їх тут або на іншому Підфоруми? >. <Вибачення за стіною тексту |
|
| |||
| |||
| Обговорення загальних апаратному забезпеченні, буде краще. Я дійсно дуже закликаю вас побудувати собі. Не тільки ви отримаєте набагато краще система, вам також зберегти купу грошей. Погляньте на вугіллі липким у верхній частині форуму основного обладнання, а потім почати нову тему там, і ми зможемо дати вам більше рад. Я можу вас через створення ПК від початку до кінця, якщо вам так хочеться, а насправді це не так складно. Просто використовуйте здоровий глузд і не поспішайте, і переконайтеся, що ваші дослідження, перш ніж купити, а не після
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Звучить добре до мене, я знаю Tech місце, яке може покласти її разом у мене за 50 баксів, як і вони додають деяке програмне забезпечення, а також отримати все настроюється і все, його просто питання вибору з правої частини, які будуть працювати разом = D |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Двох моніторів, один порт VGA, не відеокарта? | steveguy13 | Графічні карти & Монітори | 13 | 7 червня 2009 07:28 |
| Який комп'ютер Чи потрібно будувати? Dual Core або Core Single ... | anthonyla65 | Генеральний обладнання чат | 4 | 18 травня 2009 14:12 |
| Dual Monitor питання | Aftershock | Графічні карти & Монітори | 8 | 29 листопада 2008 16:45 |
| Вища Одноядерний, Нижній Dual Core | mykul | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 16 лютого 2008 13:28 |
| Один чотирьохядерний Core або двох четирех'ядерних процесорів Core? | Anonimouse | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 червня 2007 00:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |