![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От моя рожден ден и Коледа са толкова близо, заедно Аз обикновено се conjoined до момента, не означава само едно, присъствали и двете, и обикновено се сложи парите заедно и да купя нещо наистина чист вместо aload на боклука.
Така си мислех, когато тези 9800 картички излезе Може SLI тях, аз имам около 600 лири за двете ми рожден ден, Коледа и така 600 лири да харчите за чисто нов хардуер (1200 USD) Какво мислите? Моята система: Лиам на издокарвам ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наистина wouldnt отида SLI като Carbon тук е заявила преди да стигнем до точката, където се като двойната CPU карти и т.н., плюс Съмнявам там ще бъдат много игри, ако има такива да го използвате Виждам, че е overkill Знам, че подобряването не само на моята неприязън за SLI, просто купи карта пич и няколко върха щръбка игри с пари ![]() или нов PSU, в зависимост от това какво ще изтичане 9800
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Да наистина би било доста отпадъци. В 9800 карти дори не изглежда, че всички добри и по-SLI, че ще те върна повече от £ 600. Ако не ще отида, че пътната получите GeForce 8800 GTX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съгласен съм също, че ще SLI с 9800 е общата загуба на пари, освен ако не го M8 получи 8800 GT или GTX и двамата ще играят всякакви игри ви хвърлят в тях, без да става SLI дори.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изчакайте критерии е моето предложение.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Вече имате 8800gts 320mb, не е толкова добро в началото щръбка GTX, но той може да играе всяка игра на високо досега (включително Crysis) Предполагам, болни просто взема и тогава ми PSU е 650 вата CoolerMaster SLI PSU готова, и ако аз го получите SLI Бих трябва да се сдобиете с SLI дънна платка, която предполагам, ще отнеме по-голямата част от моите пари, дънната платка и сега е good'un все пак. Имам го подкрепят новите ми 45nm CPU. Така че предполагам, болни пристигне едно ултра 9800 или най-добре те идват, а може би и надграждане на някои части, аз рядко се купуват игри, както аз имам достатъчно пари през цялата година да вземем няколко всяка седмица. (Lucky дете съм XD) Колко мислиш, че за 9800 GTX, или ултра бъде? Im познае същата цена като 8800 GTX, когато за първи път са пуснати. АТРИБУТИ: с допълнителните пари, които биха могли да се водно охлаждане ... Ох лъскава. |
|
| |||
| |||
| Както казах, чака показателите. Още на предварителния доклад е, че 9800 ултра само ще бъде около 30-35% по-добър от 8800 Ultra, която е така, не си струва.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Бих пазят Вашия 8800gts за известно време след това, ако искате да отидете в SLI, направи го с друга 8800gts от тогава карти, трябва да бъде приятно и евтини, монтиране е проста, а след това ще бъде в състояние да играе ", тогава най-новите" игри на високо , така че спасяването на няколко Боб, наистина не е причина да отида SLI с 9800s още |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Което е много по-добре 9600/9800 | setsuna faiz seiei | Графика на карти & Монитори | 3 | 28 Юни 2009 15:58 |
| Въпрос към XFX 9800 GTX | joshua2209 | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 Декември 2008 17:51 |
| Преглед на 9800 GX2 | redden137 | Графика на карти & Монитори | 3 | 21 Март 2008 02:59 |
| Това ли е NVidia 9800? | Алекс | Графика на карти & Монитори | 4 | 6 януари 2008 10:16 |
| Моят ATI 9800 Pro умря | dbuske | Графика на карти & Монитори | 5 | 2-ро Aug 2007 13:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |