![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεδομένου ότι τα γενέθλιά μου και τα Χριστούγεννα είναι τόσο κοντά μεταξύ τους συνήθως i πάρετε μια conjoined του παρόντος, δεν εννοώ μόνο ένα για το παρόν και οι δύο, και συνήθως τα χρήματα και να αγοράσει κάτι πραγματικά νοικοκυρεμένος αντί aload σκουπιδιών.
Οπότε σκεφτόμουν, όταν te 9800 κάρτες βγαίνουν θ μπορεί SLI αυτά, έχω περίπου 600 λίρες και για τα δύο μου γενέθλια μέχρι τα Χριστούγεννα και 600 λίρες για δαπάνες σε σχέση με ολοκαίνουργιο υλικό (1200 USD) Ποια είναι η γνώμη σας; Το σύστημά μου: Liam της εξέδρας ..;
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i really wouldnt go SLI Carbon όπως έχει δηλώσει εδώ, πριν από την εξέλιξη για να φτάσουμε στο σημείο όπου έχετε όπως διπλή cpu κάρτες κλπ, συν θ υπάρχει αμφιβολία, θα είναι πολλά παιχνίδια αν υπάρχουν για την πλήρη χρήση αυτή Θεωρώ Overkill i know im μόνο του δεν μου αρέσει για SLI, μόνο μία κάρτα mate αγοράσουν και ένα ζευγάρι των top notch παιχνίδια με τα χρήματα ![]() ή ένα νέο PSU, ανάλογα με το τι το 9800 θα εγκεφάλων
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ναι, πραγματικά θα είναι ένα αρκετά αποβλήτων. Το 9800 κάρτα δεν εξετάσουμε ακόμη ότι όλα τα καλά και σε SLI που θα σας επαναφέρει πάνω από £ 600. Αν θα προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση έχουν την GeForce 8800 GTX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμφωνώ επίσης ότι θα SLI με 9800 είναι μια συνολική σπατάλη χρημάτων, το αποθηκεύσετε M8 πάρετε μια 8800 GT ή GTX θα παίξει δύο παιχνίδια κάθε σας ρίξει σε αυτούς, χωρίς μάλιστα θα SLI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Περιμένετε για τα σημεία αναφοράς είναι δική μου πρόταση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Έχω ήδη έναν 8800gts 320mb, Δεν είναι τόσο καλή στην κορυφή εγκοπή GTX της αλλά μπορεί να παίξει κανένα παιχνίδι σε υψηλό βαθμό (συμπεριλαμβανομένης crysis) Μάλλον κακώς γίνεται μία μόνο τότε, μου PSU είναι 650w CoolerMaster SLI PSU έτοιμο, αν και έκανα get SLI Είχα ανάγκη να πάρετε μια SLI μητρική πλακέτα που φαντάζομαι θα λάβει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων μου, η μητρική πλακέτα που έχω τώρα είναι μια good'un όμως. Έχω την υποστήριξη των νέων μου 45nm CPU. Έτσι φαντάζομαι κακώς γίνεται μία 9800 ultra ή τα καλύτερα έρχονται και ίσως και αναβάθμιση ορισμένων τμημάτων, i σπάνια αγοράζουν παιχνίδια όπως έχω αρκετά χρήματα για όλο το χρόνο να διαλέξετε μερικές κάθε εβδομάδα. (Lucky παιδί είμαι xD) Πόσο πιστεύετε ότι το 9800 Ultra ή GTX είναι; Im μαντέψουν την ίδια τιμή με το 8800 GTX όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. EDIT: Με τα επιπλέον χρήματα θα μπορούσα να πάρετε νερό ψύξης ... OHH λαμπερό. |
|
| |||
| |||
| Όπως είπα, περιμένουμε για τα σημεία αναφοράς. Η ίδια η προκαταρκτική έκθεση είναι ότι το 9800 ultra θα είναι περίπου 30-35% καλύτερη από το 8800 Ultra που είναι τόσο δεν αξίζει τον κόπο.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να σας κρατήσει με 8800gts για λίγο και στη συνέχεια, αν θέλουν να πάνε SLI, το κάνει με μια άλλη 8800gts από τότε οι κάρτες θα πρέπει να είναι όμορφο και φτηνό, τοποθέτηση είναι απλή και τότε θα είστε σε θέση να παίξει το "τότε τελευταίες" παιχνίδια σε υψηλό , έτσι εξοικονόμηση μερικά bob, ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να πάμε ακόμη SLI με 9800s |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι πραγματικά καλύτερη 9600/9800 | setsuna Faiz seiei | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 28 Ιουν 2009 15:58 |
| Ερώτηση σχετικά με XFX 9800 GTX | joshua2209 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 8 Δεκ. 2008 17:51 |
| Αναθεώρηση του 9800 GX2 | redden137 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 21 Μαρ 2008 02:59 |
| Είναι αυτή η Nvidia 9800; | alex | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 6 Jan 2008 10:16 |
| ATI 9800 Pro μου πέθανε | dbuske | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 2 Αυγ 2007 13:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |