![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od mog rođendana i Božića su tako blizu kao i obicno dobiti conjoined sadašnjost, ne mislim samo jedan poklon za oboje, ja obično stavim zajedno novac i kupiti nešto stvarno uredan umjesto aload o Glupost.
Tako sam mislio, kad te izaći 9800 karticama i možda SLI ih imam oko 600 funti za oba Božića i moj rođendan pa £ 600 potrošiti na potpuno novom hardveru (1200 USD) Što da li vi misliti? My System: Liam's katarka ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA stvarno wouldnt go sli kao što je ovdje na ugljični izjavio je prije njenog odlaska u doći do točke u kojoj ste dobili kao dual CPU kartice itd., plus ima i sumnje će biti mnoge igre ako ih ima u potpunosti koristiti Vidim ga kao nuklearnog uništenja na mnogo načina Znam im ne sama na moj nenaklonost za sli, pravedan kupiti karticu drugarica i par vrh usjek igre uz novac ![]() ili novi PSU, ovisno o tome što će se 9800 izlučivalo
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Da bi se to stvarno dosta otpada. U 9800 kartica ni ne izgledaju dobro i da je sve u SLI to bi vam postaviti natrag više od 600 £. Ako tvoj 'gonna silaze cestom da dobijete geforce 8800 gtx. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slažem se i da će sa sli je ukupno 9800 rasipanje novca, spremite ga m8 dobiti 8800 GT ili gtx oba igraju nikakvu ulogu će vas baciti na njih čak i bez odlaska sli.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pričekajte mjerila je moj prijedlog.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Već imam 8800gts 320mb, nije dobra kao na vrhu zasjeći GTX-a, ali može igrati bilo koju igru na visokim tako daleko (uključujući crysis) Mislim bolestan samo jedan onda, moj je 650w PSU CoolerMaster SLI spreman PSU, i ako sam dobiti SLI Htio je potrebno da dobijete SLI matičnu ploču koja Valjda bi se veći dio svog novca, matične ploče i sada je good'un ipak. Dobio sam ga podržavaju moje nove 45nm CPU. Pa mislim bolestan dobiti neki 9800 ili ultra najbolja dođu i možda nadogradite neke dijelove, i rijetko kupuju igre kao imam dovoljno novaca da se tijekom cijele godine pokupiti par se svaki tjedan. (Lucky jareća ja XD) Koliko mislite da je 9800 ultra GTX ili biti? Im guessing istu cijenu kao 8800 GTX, kada su izdali prvi. EDIT: uz dodatni novac ja mogao dobiti vode za hlađenje ... ohh sjajan. |
|
| |||
| |||
| Kao što sam rekao, pričekate repere. Veoma preliminarno izvješće je da 9800 ultra će biti samo oko 30-35% bolje od 8800 Ultra koja je na taj način ne isplati.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| ja će voditi sa svojom 8800gts onda za neko vrijeme, ako žele ići u sli, učinite to s drugom 8800gts kartica do tada bi trebalo biti lijepo i jeftino, podesavanje je jednostavan, a onda ćete moći igrati "onda najnoviju" igre na visokoj , tako da štedi nekoliko bob, tu stvarno nema razloga da ide sa sli no 9800s |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koje je stvarno bolje 9600/9800 | setsuna faiz seiei | Graphics Cards & Monitors | 3 | 28. lipnja 2009 15:58 |
| Pitanje o XFX 9800 gtx | joshua2209 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 8. prosinac 2008 17:51 |
| Review of 9800 GX2 | redden137 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 21. ožujak 2008 02:59 |
| Je li ovo Nvidia 9800? | alex | Graphics Cards & Monitors | 4 | 6. siječanj 2008 10:16 |
| Moj ATI 9800 Pro umro | dbuske | Graphics Cards & Monitors | 5 | 2. kolovoz 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |