![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mivel a szülinapi, karácsonyi annyira közel egymáshoz általában egy conjoined jelen, én nem értem csak a jelen, azt általában a pénzt, és vásárol valamit, és igazán takaros helyett aload a szemetet.
Szóval arra gondoltam, ha te 9800-kártyákat kijön talán SLI őket, már körülbelül 600 font mind az én karácsonyi és a szülinapi így 600 fontot költeni a márka új hardvert (1200 USD) Ön mit gondol? My System: Liam's fúrótoronyhoz ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tényleg akar menni SLI mint a szén itt kijelentette előtt megyünk el arra a pontra, ahol Önnek, mint a kettős CPU kártyák stb, plusz nem hiszem, nem lesz sok játékok, ha olyan, hogy teljes mértékben használja Látom, ez túlzás Tudom, im nem egyedül az én idegenkedés SLI, csak megvenni egy-egy kártyát tiszt és egy pár top bemetszés játékot a pénzt ![]() vagy egy új psu, attól függően, hogy milyen lesz a 9800 csatorna
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Hát igen, ez tényleg elég hulladék. A 9800-kártya nem is nézek ki, hogy a jó és a SLI volna meg vissza több mint 600 £. Ha kimegyek meg, hogy a közúti kap a GeForce 8800 gtx. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elfogadom azt is, hogy megy a 9800 SLI egy teljes kidobott pénz, kivéve, ha azt m8 egy 8800 gt vagy gtx egyaránt fontos szerepet játszanak az olyan játékokat akkor dobja őket, anélkül, hogy SLI is.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Várjunk referenciaértékeket az én javaslatom.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Már van egy 8800gts 320mb, ez nem olyan jó, a tökély csúcsa GTX, de el tudja játszani a játékot a nagy, amennyiben (a Crysis) Azt hiszem beteg csak akkor kap egy, a PSU egy 650w PSU CoolerMaster SLI kész, és ha nem kap SLI Szerintem kell arra, hogy egy SLI alaplap, amely azt hiszem, hogy megteszik a legnagyobb része a pénzem, az alaplap már most A good'un is. Megvan támogatja az új 45nm CPU. Szóval azt hiszem beteg kap egy 9800 ultra vagy a legjobb és talán jönnek upgrade egyes részein, én csak ritkán vásárolnak játékokat mint már elég pénzt minden évben gyorsuló pár minden héten. (Lucky gyerek vagyok xD) Mennyit Mit gondolsz a 9800 Ultra vagy a GTX? Im guessing azonos ár, mint a 8800 GTX, amikor az első sor. EDIT: az extra pénzt kap tudtam vízhűtés ... ohh fényes. |
|
| |||
| |||
| Mint mondtam, várjon referenciaértékeket. A nagyon előzetes jelentés szerint a 9800 Ultra lesz, hogy csak mintegy 30-35%-kal jobb, mint a 8800 Ultra, amely így nem éri meg.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Szeretném megőrizni a 8800gts akkor, ha az egy kicsit és el akarok menni SLI, akkor a másik 8800gts akkor a kártyát kell szép és olcsó, felszerelése egyszerű, és akkor lesz képes játszani ", akkor legújabb" játékokat magas , így a mentés néhány bob, ott tényleg nincs értelme tovább SLI a 9800s még |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Amely valóban jobban 9600/9800 | setsuna Faiz seiei | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 28. június 2009 15:58 |
| Question about XFX 9800 gtx | joshua2209 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 8. december 2008 17:51 |
| Felülvizsgálata 9800 GX2 | redden137 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 21. március 2008 02:59 |
| Ez az Nvidia 9800? | alex | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 6. január 2008 10:16 |
| Az én ATI 9800 Pro meghalt | dbuske | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 2. augusztus 2007 13:31 |
| Téma eszközök | |
| |