![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאז יום ההולדת שלי ושל חג המולד יחד כל כך קרוב, אני בדרך כלל מקבל conjoined הנוכחי, אני לא מתכוון רק אחד עבור שניהם, בדרך כלל אני שם את הכסף ביחד או לקנות משהו מאוד צנוע במקום aload של זבל.
אז חשבתי לעצמי, כאשר te 9800 כרטיסי יצא אולי SLI אותם, יש לי בערך 600 פאונד עבור שניהם המולד ואת יום ההולדת שלי, כדי להוציא 600 פאונד על המותג חומרה חדשה (1200 USD) מה אתה חושב? המערכת שלי: ליאם של תלבושת ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני באמת הולך wouldnt SLI Carbon כאילו יש כאן מסר לפני הולך להגיע לנקודה שבה אתה מקבל מעבד כפול כמו כרטיסים וכו ', פלוס אני בספק שם יהיה הרבה משחקים אם בכלל להשתמש בו באופן מלא אני רואה את זה כמו overkill אני לא יודע IM לבד שלי לשנוא עבור SLI, קונים רק כרטיס חבר אחד או כמה משחקים עם הדף לחרוץ את הכסף ![]() או חדשה PSU, תלוי מה יהיה נקיזה 9800
|
| |||
| |||
| כן, זה באמת יהיה די בזבוז. האם כרטיס ה 9800 אפילו לא נראה כל כך טוב ב-SLI זה תקבע לך בחזרה למעלה מ 600 £. אם אתה הולך לרדת כי הדרך להשיג את geforce 8800 gtx. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מסכים גם עם זה הולך SLI 9800 הוא בסך הכל בזבוז של כסף, שמור אותו m8 לקבל 8800 GT gtx או שניהם יהיה לשחק בכל המשחקים לך לזרוק לעברם ללא הולך אפילו SLI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חכו מידע בנושא ההצעה שלי.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני כבר יש 8800gts 320mb, זה לא טוב בחלק העליון של שנת GTX אבל הוא יכול לשחק בכל משחק על גבוה עד כה (כולל crysis) אני מניח פשוט חולה אחד לאחר מכן, שלי הוא 650w PSU CoolerMaster PSU SLI מוכן, ואם עשיתי אני מעוניין לקבל SLI צריך לקבל SLI לוח האם, אשר אני מניח היה לקחת את רוב הכסף שלי, את לוח האם יש לי עכשיו הוא אף good'un. יש לי את התמיכה החדש 45nm CPU. אז אני מניח חולה אחד מקבל 9800 Ultra או הכי טוב, אולי הם באים לשדרג חלקים מסוימים, לעיתים רחוקות אני קונה משחקים כמו שיש לי מספיק כסף במשך כל השנה על מנת לקחת כמה כל שבוע. (מזל ילד אני XD) כמה אתה חושב על 9800 Ultra GTX או להיות? Im ניחוש באותו מחיר כמו 8800 GTX, כאשר הם היו הראשונים שפורסמו. ערוך: עם תוספת כסף אני יכול לקבל קירור מים ... אוו ומבריק. |
|
| |||
| |||
| כמו שאמרתי, לחכות מידע בנושא. מאוד מוקדם, כי הדו"ח הוא 9800 Ultra הוא הולך להיות רק בערך 30-35% יותר טוב מאשר 8800 Ultra כך שהוא לא שווה את זה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אני מעוניין לשמור את 8800gts עבור לזמן מה לאחר מכן, אם רוצים ללכת U SLI, תעשה את זה עם עוד 8800gts עד אז את הקלפים צריך להיות נחמד ו זול, ראוי הוא פשוט ולאחר מכן תוכל להפעיל את "אז האחרונה של" משחקים על גבוה לכן, שמירת מספר בוב, הוא לא באמת יש סיבה ללכת עם SLI עדיין 9800s |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וזה באמת טוב יותר 9600/9800 | setsuna פאיז seiei | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | -28 יוני 2009 15:58 |
| שאלה לגבי XFX 9800 gtx | joshua2209 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 8 דצמבר 2008 17:51 |
| סקירה של 9800 GX2 | redden137 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 21st מרץ 2008 02:59 |
| האם זה Nvidia 9800? | אלכס | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 6 ינואר 2008 10:16 |
| ATI 9800 Pro שלי מת | dbuske | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 2nd אוגוסט 2007 13:31 |
| שרשרת כלים | |
| |