![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kadangi mano gimtadienis ir Kalėdos yra taip arti vienas kito ir paprastai gauti Sujungtą dabar, nemanau, tai tik vienas dabar tiek aš paprastai lemia pinigų kartu ir nusipirkti ką nors tikrai tvarkingas, o ne aload šiukšlių.
Ir aš galvojau, kai te 9.800 kortelės išeiti galiu SLI jų turiu apie 600 £ už abi mano Kalėdų ir gimtadienio, kad 600 £ išleisti naują Hardware (1200 USD) What do you think? Mano sistema: Liam įlaidai ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš tikrai wouldnt go SLI Anglis apie čia pareiškė prieš ketinate atvykti į punktą, kur jums kaip dvejopo CPU korteles ir tt, plius aš abejoju, ten bus daug žaidimų, jei bet iki galo naudotis matau jį kaip Overkill Žinau, jiems ne vien dėl mano nepatinka už SLI, tiesiog įsigyti vieną kortelę matės į aukščiausios klasės žaidimų pora su pinigų ![]() ar nauja PSU, priklausomai nuo to, ką 9.800 bus nutekėjimo
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Taip tikrai būtų gana atliekų. 9.800 kortelė nėra net atrodo, kad visi geri ir VDI tai rinkinys, kurį jau daugiau nei £ 600. If you're gonna eiti šiuo keliu gauti GeForce 8800 GTX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš taip pat sutinku, kad vyksta su SLI 9.800 yra bendra atliekų pinigų, išsaugokite jį gauti M8 8.800 GT arba GTX ir atliks visus žaidimus mesti į juos nesileidžiant SLI net.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Palaukite gairės yra mano pasiūlymas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš jau turiu 8800GTS 320MB, tai ne taip gerai aukščiausios klasės GTX yra, bet ji gali atlikti bet kokį žaidimą nuo aukštos iki šiol (įskaitant ir Crysis) Manau, blogai gauti tik vieną iš jų, mano PSU yra 650W PSU CoolerMaster SLI pasiruošęs, o jei aš gauti SLI Man reikia gauti SLI kuri manau būtų priimti didžiąją dalį savo pinigų, Portatiles turiu dabar yra good'un nors. I got it paremti mano naują 45 nanometrų procesorius. So I guess ill Gauti 9.800 ultra arba jie yra geriausi, o gal ir atnaujinti kai kurių dalių, aš retai perka žaidimus nes turiu pakankamai pinigų, ištisus metus, kad spartės iki kelių per savaitę. (Lucky Kid aš xD) Kaip manote, 9.800 Ultra ar GTX būti? Im guessing pačią kainą, kaip 8800 GTX, kai jie pirmą kartą buvo paleistas. EDIT: su papildomų pinigų galėčiau gauti vandens aušinimo ... Ohh blizga. |
|
| |||
| |||
| Kaip ir sakiau, laukti gaires. Labai išankstinį pranešimą, kad 9.800 Ultra ketina tik apie 30-35% geriau negu 8800 Ultra, kuri yra taip nėra verta.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Norėčiau turėti su savo 8800GTS for awhile then if u wanna go SLI, tai daryti kartu su iki tol 8800GTS kitos kortelės turi būti gražūs ir pigūs, įrengti paprastą ir tada bus galima žaisti ", tada naujausias" žaidimų aukštas , todėl taupyti keletą BOB, ten tikrai nėra priežasties eiti SLI su 9800s dar |