![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā kā mana dzimšanas diena un Ziemassvētki ir tik cieši kopā, es parasti saņemt conjoined klāt, es nedomāju tikai par vienu, kas bija klāt gan, es parasti nodot naudu kopā un nopirkt kaut ko tiešām veikls vietā aload un atkritumi.
Tāpēc es domāju, kad te 9.800 kartes iznākt es varētu SLI tiem, man ir aptuveni 600 mārciņas pret gan mana Ziemassvētku un dzimšanas dienu tik £ 600 tērēt pavisam jaunu aparatūru (1200 USD) What do you think? Mana sistēma: Liam's platformu ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es tiešām wouldnt go sli līdzīga oglekļa pārklājumiem uz šeit ir paziņojusi pirms tā gatavojas nokļūt līdz vietai, kur jums kā divi CPU kartes utt, plus es šaubos, ka būs daudz spēļu ja pilnībā izmantot Es redzu to, kā overkill i know im ne tikai par manu nepatiku par SLI, tikai nopirkt vienu karti mate un top notch spēles pāris ar naudu ![]() vai jaunu psu, atkarībā no 9.800 tiks aizplūšana
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Yeah tas tiešām varētu būt diezgan atkritumiem. 9.800 kartes nav pat izskatās viss, kas labs un ar SLI tas, kas jums atpakaļ vairāk par £ 600. Ja jūs esat gonna go nosaka, ka ceļu nokļūt GeForce 8800 GTX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Piekrītu arī, ka notiek sli ar 9.800 ir kopējais naudas izšķiešana, saglabājiet to m8 get 8800 GT un GTX gan būs jebkurā spēles jums mest pie viņiem, nevēršoties SLI pat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pagaidiet kritēriji ir mans ieteikums.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Man jau ir 8800gts 320MB, tas nav tik labi top notch GTX ir taču tam var būt jebkura spēle par augstas līdz šim (ieskaitot Crysis) I guess slikti tikai rodas viens tad mans PSU ir 650W CoolerMaster SLI ready PSU, un, ja I did get SLI man vajag iegūt SLI mātesplati, kuru es domāju, būtu jāņem lielākā daļa manu naudu, mātesplate man ir tagad ir good'un though. Man to atbalstīt manu jauno 45nm CPU. So i guess slikti rodas viens 9.800 ultra vai labākais viņi nāk un varbūt uzlabot dažas daļas, i reti nopirkt spēles, jo esmu pietiekami daudz naudas, visa gada garumā uzņemt dažas pat katru nedēļu. (Lucky kid i am xD) Cik daudz jūs domājat 9.800 ultra vai GTX būt? Im guessing pašu cenu kā 8.800 GTX, kad tie pirmo reizi tika atbrīvots. EDIT: ar papildus naudu, es varētu nokļūt ūdens dzesēšanu ... ohh shiny. |
|
| |||
| |||
| Tāpat kā es teicu, pagaidiet kritērijus. Ļoti sākotnējā ziņojumā ir, ka 9.800 ultra notiek tikai apmēram 30-35% labāk nekā 8.800 Ultra kas tik nav tā vērts.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Es vēlos saglabāt ar savu 8800gts awhile tad, ja u gribu iet SLI, darīt to ar citu 8800gts līdz tam kartēm vajadzētu būt jauka un lēts, aprīkošana ir vienkārša un tad jums būs iespēja spēlēt ", tad vēlāk" spēles par augstas , tādējādi ietaupot pāris bob, tiešām nav iemesla iet sli ar 9800s vēl |
![]() |
|
| Bookmarks |