![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponieważ moje urodziny i Boże Narodzenie są tak blisko siebie i zazwyczaj się conjoined obecny, i nie oznacza tylko jedno zarówno obecni, i zazwyczaj umieścić razem pieniądze i kupić coś naprawdę miłe zamiast aload śmieci.
Więc miałem na myśli, gdy te 9800 wyjdą karty SLI i może je, mam około 600 funtów w obie moje urodziny i Boże Narodzenie, tak, aby wydać 600 funtów na nowy sprzęt (1200 USD) Co o tym sądzisz? My System: Liam's rig ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I really wouldnt go SLI jak Carbon tutaj stwierdził przed jej się dotrzeć do punktu, w którym można uzyskać jak podwójnego procesora karty itp., oraz wątpliwości, i nie będzie wiele gier, jeśli jakiekolwiek, aby w pełni wykorzystać Widzę go jako Overkill Wiem im nie tylko w mojej niechęci do SLI, wystarczy kupić jedną kartę oficera i kilku top notch gry z pieniędzmi ![]() lub nowego PSU, w zależności od tego, co będzie drenażu 9800
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Tak naprawdę to byłoby całkiem odpadów. W 9800 karta nie wygląda nawet, że wszystkie dobre i SLI to można ustawić więcej niż 600 GBP. Jeśli masz zamiar zejść drogowego uzyskać GeForce 8800 GTX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zgadzam się również, że będzie sli z 9800 jest w sumie odpadów pieniędzy, zapisać go m8 uzyskać GT lub 8800 GTX będzie zarówno zagrać w dowolne gry można rzucać na nich nawet bez SLI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poczekaj na wzorców jest moja propozycja.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I już 8800gts 320mb, To nie tak dobre, na top notch GTX, ale może on zagrać w dowolne gry w wysokiej tej pory (w tym Crysis) I Guess złego prostu jedną z nich, mój jest 650w PSU CoolerMaster SLI PSU gotowe, a jeśli ja nie dostać SLI I'd należy uzyskać SLI płyta główna, która miałaby Chyba większość moich pieniędzy, płycie głównej i już jest good'un though. Mam poparcie mojego nowego 45nm procesora. Chyba tak źle zarabiać 9800 Ultra czy pochodzą one najlepsze i może uaktualnić niektóre części, i rzadko kupują gry i mają wystarczająco dużo pieniędzy przez cały rok, aby wybrać się co kilka tygodni. (Lucky Kid jestem xD) Ile myślisz o ultra 9800 GTX lub być? Im guessing takiej samej cenie jak 8800 GTX, kiedy po raz pierwszy wydana. EDIT: z dodatkowych pieniędzy i może dostać chłodzenia wodą ... ohh błyszczące. |
|
| |||
| |||
| Jak już mówiłem, odczekaj wzorców. Bardzo wstępne sprawozdanie jest, że 9800 Ultra ma być około 30-35% większe niż 8800 Ultra, który jest tak nie warto.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Chciałbym zachować z 8800gts na chwilę potem, gdy u wanna go SLI, czy to z innego 8800gts wówczas karty powinny być ładne i tanie, montaż jest prosty, a następnie będzie można odtworzyć ", a następnie najnowsze" gry na wysokim , a więc oszczędność kilku bob, naprawdę nie ma powodu, aby przejść z SLI jeszcze 9800s |
![]() |
|
| Zakładki |