![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De ziua mea şi de Crăciun, sunt atât de aproape, precum i de obicei, a lua un conjoined prezent, nu înseamnă doar o prezenta, pentru ambele, de obicei, am pus bani impreuna si cumpere ceva foarte îngrijite în loc de aload de gunoaie.
Deci, m-am gândit că, atunci când te 9800 carduri ieşi i-ar putea SLI-le, i-au în jur de 600 de lire, pentru ambele mea de Crăciun şi de ziua de nastere asa de 600 lire sterline pentru a petrece pe brand nou hardware (1200 USD) Ce crezi? Sistemul meu: Liam's velatură ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chiar mi-a wouldnt merg SLI ca de carbon pe aici a declarat în faţa sa mergi pentru a ajunge la punctul în care vă place dual cpu carduri, etc, plus Mă îndoiesc acolo vom fi mai multe jocuri în cazul în care există pentru a se utiliza Eu văd ca nejustificată Ştiu im nu numai pe mine nu-i plăcea pentru SLI, trebuie doar să cumpere o carte de mate şi o pereche de sus dantela jocuri cu bani ![]() sau un nou PSU, în funcţie de ceea ce în 9800 vor drena
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Da chiar ar fi destul de deşeuri. În 9800 carte nu chiar toate, care arata bine si in SLI ar fi stabilit de tine mai mult de £ 600. Dacă vă va duce în jos că drumul ajunge la GeForce 8800 GTX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt de acord de asemenea, că merge SLI cu 9800 este o pierdere de bani, salvaţi-l M8 a lua un 8800 GT sau GTX ambele vor juca jocuri orice ai arunca la ele, fără a merge chiar SLI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aşteptaţi repere este sugestia mea.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Am deja un 8800gts 320mb, nu este la fel de bună în partea de sus dantela GTX, dar el poate juca orice joc de pe mare până în prezent (inclusiv Crysis) Cred bolnav doar primi o apoi, PSU meu este un 650w CoolerMaster PSU SLI gata şi, dacă am făcut-te SLI Aş nevoie pentru a obţine o placa de baza SLI care cred că va avea cea mai mare parte din banii mei, placa de bază i-au este un good'un totusi. Am luat-o de sprijin noua mea 45nm CPU. Deci, cred bolnav obţine un ultra 9800 sau cel mai bun vin şi poate că unele părţi upgrade, rareori i cumpere jocuri ca am destui bani pe tot parcursul anului, pentru a lua câteva până în fiecare săptămână. (Norocos copil Sunt xD) Cât de mult credeţi că în 9800 sau ultra GTX fi? Im ghicitul la acelaşi preţ ca 8800 GTX atunci când acestea au fost eliberate. EDIT: cu bani în plus am putut lua apă de răcire ... ohh strălucitoare. |
|
| |||
| |||
| Cum am spus, aşteptaţi pentru repere. De foarte raport preliminar este că în 9800 ultra se întâmplă numai pentru a fi de aproximativ 30-35% mai mari decât în 8800 Ultra care nu este atât de meritat.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| i-ar menţine cu 8800gts-vă pentru un timp, apoi, dacă vreau să merg u SLI, fă-o cu un alt 8800gts de atunci ar trebui să fie de carduri de frumos si ieftin, echipamentul este simplu si atunci va putea juca pe ", atunci cel mai recent" jocuri de pe mare , asa ca salvarea câteva Bob, a existat cu adevărat este nici un motiv pentru a merge cu SLI 9800s încă |
![]() |
|
| Marcaje |