![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Од мог рођендана и Божића су тако близу као и обицно добити цоњоинед садашњост, не мислим само један поклон за обоје, ја обично ставим заједно новац и купити нешто стварно уредан уместо алоад о Глупост.
Тако сам мислио, кад те изаћи 9800 картицама и можда сли их имам око 600 фунти за оба Божића и мој рођендан па £ 600 потрошите на потпуно новом хардверу (1200 УСД) Шта чинити те мислити? Мы Сыстем: Лиам'с катарка ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА стварно уоулднт го сли као што је овде на угљен изјавио је пре њеног одласка у доћи до тачке у којој сте добили као дуал ЦПУ картице итд, плус има и сумње ће бити многе игре ако их има у потпуности користити Видим га као нуклеарног уништења на много начина Знам им не сама на мој ненаклоност за сли, праведан купити картицу другарица и пар врх усјек игре уз новац ![]() или нови псу, зависно о томе што ће се 9800 излучивало
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Да би се то стварно доста отпада. У 9800 картица ни не изгледају добро и да је све у сли то би вам поставити назад више од 600 £. Да твој 'гонна силази цестом да добијете ГеФорце 8800 гткс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слажем се и да ће са сли је укупно 9800 расипање новца, сачувајте га м8 добити 8800 ГТ или гткс оба играју никакву улогу ће вас бацити на њих чак и без одласка сли.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сачекајте мерила је мој предлог.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Већ имам 8800гтс 320мб, није добра као на врху засјећи ГТКС-а, али може играти било коју игру на високим тако далеко (укључујући црысис) Мислим болестан само један онда, мој је 650у псу ЦоолерМастер сли спреман псу, и ако сам добити сли Хтео је потребно да добијете сли матичну плочу која Ваљда би се већи део свог новца, матичне плоче и сада је гоод'ун ипак. Добио сам га подржавају моје нове 45нм ЦПУ. Па мислим болестан добити неки 9800 или ултра најбоља дођу и можда надоградите неке делове, и ретко купују игре као имам довољно новаца да се током целе године покупити пар се сваки викенд. (Луцкы јарећа ја КСД) Колико мислите да је 9800 ултра ГТКС или бити? Им гуессинг исту цену као 8800 ГТКС, када су издали први. Едит: уз додатни новац ја могао добити воде за хлађење ... Охх сјајан. |
|
| |||
| |||
| Као што сам рекао, сачекате репер. Веома прелиминарни извјештај је да 9800 ултра ће бити само око 30-35% боље од 8800 Ултра која је на тај начин не исплати.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| ја ће да води са својом 8800гтс онда за неко време, ако желе да иду у сли, учините то са другом 8800гтс картица до тада би требало да буде лепо и јефтино, Подесавање је једноставан, а онда ћете моћи играти "онда најновију" игре на високој , тако да штеди неколико боб, ту стварно нема разлога да иде са сли но 9800с |