![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З часу мого народження і різдвяні настільки близько один до одного і зазвичай отримують з'єднаних даний час я не маю на увазі тільки одне як для сьогодення, я зазвичай кладуть гроші разом і купити що-небудь дійсно акуратні замість aload сміття.
Тому я думав, коли Te 9800 вийшов я б SLI них, я близько 600 фунтів за обидві мої Різдва і день народження такий 600 фунтів, щоб гаяти на нове обладнання (1200 дол США) Що ви думаєте? Моя система: Ріг Лайама ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я дійсно Wouldnt йти SLI Вуглець, як тут вже заявляла раніше його збираються, щоб дістатися до точки, де ви хотіли отримати подвійний процесор карт і т.д., плюс я сумніваюся, що буде багато ігор, якщо будь-який повною мірою використовувати його Я розглядаю це як Overkill Я знаю, їм не тільки на моїй нелюбові до SLI, просто купити одну карту Мати і пару ігор Top Notch з грошима ![]() або новий блок живлення, в залежності від того, що 9800 буде витік
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Так це дійсно було б зовсім відходів. 9800 карт навіть не дивитися все, що добре і в SLI це створить Вам більш £ 600. Якщо ти збираєшся йти по цьому шляху, отримати GeForce 8800 GTX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден також, що збирається з 9800 SLI це марна трата грошей, зберегти його M8 отримати GT або 8800 GTX і буде грати ні в які ігри ви кидаєте на них, не збираюся навіть SLI.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Почекайте критеріїв є моєю пропозицією.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| У мене вже є 8800GTS 320MB, це не так хороша в Top Notch GTX, але вона може грати будь-яку гру на високих до сих пір (у тому числі Crysis) I Guess жорстокого його негайно те, мій БП 650W CoolerMaster SLI Ready PSU, і якщо я отримаю SLI я необхідно отримати плати SLI, який я думаю, займають більшу частину своїх грошей, на платі я зараз є хоча good'un. Я отримав її підтримку моїх нових 45nm процесорів. Так що я думаю жорстокого отримати одну 9800 Ultra або в кращому випадку вони приходять і, можливо, оновити деякі частини, я рідко купити гру як я вже достатньо грошей, круглий рік, щоб вибрати кілька щотижня. (I AM Lucky Kid XD) Скільки ви думаєте, що 9800 Ultra GTX або бути? Im вгадуючи ту ж ціну, 8800 GTX, коли вони вперше були звільнені. EDIT: з додаткові гроші я можу отримати водяного охолодження ... Ohh блискучими. |
|
| |||
| |||
| Як я вже сказав, що і поточна показників. Дуже попередній доповідь про те, що 9800 Ultra збирається лише близько 30-35% краще, ніж 8800 Ultra, яка так не стоїть.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Я хотів би зберегти з вашої 8800GTS деякий час тоді, якщо і хочуть йти SLI, зробити це з іншого 8800GTS тоді карт повинно бути гарним і дешевим, установка проста і тоді ви будете мати можливість грати ", то останні" гри на високому , таким чином, економлячи кілька ВВВ, там дійсно нема підстав йти SLI з ще 9800s |