![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм в момента гледате възможността за закупуване на друга графична карта за моята система, че аз сам построена около 9 месеца назад, аз построена през ума, че в някакъв момент ще искате друга карта, така и вече имате SLI дънни платки и т.н. , текущата ми графична карта е NVidia XFX 9600 GT XT Edition, и аз гледам да получите още едно, но не мога да намеря някой, който е онлайн на разумна цена или такава, която вече не е продаден и не се предлага, така че аз се чудех няма на картата трябва да бъде идентична с другата карта работи в SLI или може ли да получа друг издание на 9600gt? Благодаря за приема на време, за да прочетете тази Наздраве Люк |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Най-единствена карти ще бъдат превъзхожда по ефективност, не SLI въпроси и изискват по-малко енергия. Продава тази, която имат, получи GTX 260 или 4870. Има наистина няма причина да SLI два часа 9600GTs.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer единственият проблем е, продажба една аз имам навик да ми много пари и графични карти и предложения са доста скъпи и аз съм по бюджет: P |
|
| |||
| |||
| Наистина ли нужда от втора карта? друго 9600 XT е около 172. с пари ще получите, ако го продават и цената, която са платили, неговите вече струва получавам 260. |