по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

SLI графична карта заявка ...

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 януари 2009 г, 16:47
Новите държави Група

Default SLI графична карта заявка ...

Здравейте, аз съм в момента гледате възможността за закупуване на друга графична карта за моята система, че аз сам построена около 9 месеца назад, аз построена през ума, че в някакъв момент ще искате друга карта, така и вече имате SLI дънни платки и т.н. , текущата ми графична карта е NVidia XFX 9600 GT XT Edition, и аз гледам да получите още едно, но не мога да намеря някой, който е онлайн на разумна цена или такава, която вече не е продаден и не се предлага, така че аз се чудех няма на картата трябва да бъде идентична с другата карта работи в SLI или може ли да получа друг издание на 9600gt? Благодаря за приема на време, за да прочетете тази Наздраве Люк
Old 20 януари 2009 г, 17:44
Номер на групата

Най-единствена карти ще бъдат превъзхожда по ефективност, не SLI въпроси и изискват по-малко енергия. Продава тази, която имат, получи GTX 260 или 4870. Има наистина няма причина да SLI два часа 9600GTs.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 20 януари 2009 г, 18:16
Новите държави Група

yer единственият проблем е, продажба една аз имам навик да ми много пари и графични карти и предложения са доста скъпи и аз съм по бюджет: P
Old 20 януари 2009 г, 20:42
Член Група

Наистина ли нужда от втора карта? друго 9600 XT е около 172. с пари ще получите, ако го продават и цената, която са платили, неговите вече струва получавам 260.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc