![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem v současné době hledá možnosti zakoupení další grafické karty pro svůj systém, který jsem vybudoval já asi 9 měsíců, je postavena i na paměti, že v určitém okamžiku budu chtít další kartu, tak jsem již mají SLI základní deska atd. , moje současná grafická karta je Nvidia XFX 9600 GT XT Edition, a já koukám získat ještě jeden, ale nemohu najít online že je rozumné ceny, nebo ten, který nemá již vyprodány a bylo přerušeno, takže jsem věděl, dělá karta musí být shodné s ostatními karta běží v SLI nebo by mohly mít i jiný vydání na 9600gt? díky za přijetí čas číst tento nazdraví Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most jediné karty budou vyšší výkon, SLI nemají žádné problémy, a vyžadují méně energie. Prodat jedné máte získat GTX 260 nebo 4870. Je opravdu žádný důvod SLI dvě 9600GTs.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer jediným problémem je prodej jedné jsem zvyklý si pro mě moc peněz a grafických karet u navrhl jsou poměrně drahé a jsem o rozpočtu: P |
|
| |||
| |||
| si opravdu potřebují druhou kartu? jiný 9600 XT je přibližně 172. se peníze dostanete, pokud si jej prodat a cenu byste zaplatili, již stojí za jeho získání 260. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafické karty - DDR2 vs DDR3 | alfred01 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. května 2009 05:48 |
| Může i propojení dvou grafických karet najednou? | cammochris | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. srpna 2008 15:26 |
| Přepínání grafických karet ... | SHEPH3RD | Graphics Cards & Monitory | 1 | 16. leden 2008 16:44 |
| Grafické karty: Prosím pomoc! | Souzo | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. prosince 2007 04:43 |
| 2 různé grafické karty | Lysardman | Graphics Cards & Monitory | 3 | 13. listopadu 2007 09:32 |
| Thread Nástroje | |
| |