![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, είμαι σήμερα εξετάζουμε τη δυνατότητα αγοράς άλλη κάρτα γραφικών για το σύστημά μου ότι εγώ θ χτισμένη περίπου 9 μήνες πριν, και το έφτιαξαν στο μυαλό ότι σε κάποιο σημείο θα ήθελα, λοιπόν, μια άλλη κάρτα που ήδη έχουν SLI μητρική πλακέτα κλπ. , σημερινή μου είναι μια κάρτα γραφικών Nvidia XFX 9600 GT XT Edition και θα ήθελα η συνεργασία μας για να πάρετε μια άλλη αλλά δεν μπορώ να βρω μία online ότι είναι μια λογική τιμή, ή ια που δεν έχει ήδη πουληθεί και διακόπηκε, έτσι Αναρωτιόμουν κάνει η κάρτα πρέπει να είναι όμοια με την άλλη κάρτα τρέχει σε SLI ή μπορεί να πάρω μια διαφορετική έκδοση του 9600gt; Ευχαριστούμε για το χρόνο να διαβάσει αυτό το cheers luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι περισσότερες κάρτες και μόνο θα είναι ανώτερο σε επιδόσεις, δεν έχουν SLI θέματα, και απαιτούν λιγότερη ισχύ. Πουλήστε τη μια έχετε, πάρτε μια GTX 260 ή 4870. Υπάρχει πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να SLI δύο 9600GTs.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YER το μόνο πρόβλημα είναι η πώληση ενός έχω συνηθίζει να με κάνετε πολλά χρήματα και τις κάρτες γραφικών και πρότειναν είναι αρκετά δαπανηρή και είμαι σε έναν προϋπολογισμό: P |
|
| |||
| |||
| μήπως χρειάζονται πραγματικά μια δεύτερη κάρτα; 9600 xt άλλο είναι περίπου 172. με τα χρήματα που θα πάρετε αν το πωλήσει και η τιμή που θα έχει καταβληθεί, το ήδη αξίζει να το 260. |