![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני כרגע בודק את האפשרות לקנות עוד כרטיס המסך שלי, כי אני במערכת הבנויה סביב עצמי לפני 9 חודשים, אני בנוי אותו התודעה כי בשלב מסוים הייתי רוצה כרטיס אחר כך אני כבר יש SLI לוח האם וכו ' , כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia XFX 9600 GT XT המהדורה, ואני מסתכל על מנת לקבל עוד אחד אבל אני לא יכול למצוא מקוון אחד, כי אין לכך מחיר סביר או אחד שיש לו כבר לא היה נמכר החוצה ו discontinued, אז תהיתי האם הכרטיס חייב להיות זהה לשאר כרטיס לפעול SLI או אפשר לקבל מהדורה שונה של 9600gt? תודה על שהקדשת מזמנך כדי לקרוא את זה לחיים לוקס |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רוב כרטיסי יחיד יהיה עדיף בביצועים, אין בעיות SLI, ו דורשים פחות כוח. למכור את אחד יש לך, לקבל GTX 260 או 4870. אין שום סיבה באמת SLI שני 9600GTs.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer הבעיה היחידה היא למכור את אחד יש לי הרגל לתת לי הרבה כסף על כרטיסי מסך U הציע הם די יקר ואני שמח על התקציב: P |
|
| |||
| |||
| האם אתה באמת צריך את הכרטיס השני? אחר 9600 xt הוא בערך 172. עם הכסף שתקבל אם אתה מוכר אותו במחיר היית שילם, שלה כבר שווה לקבל את 260. |