![]() |
|
| |||
| |||
| hi, es esmu šobrīd meklē iespēju iepirkt citu grafikas karti manas sistēmas, ka i būvēts sevi apmēram 9 mēnešus atpakaļ, es Built to prātā, ka kādā brīdī es gribētu citu karti tā, man jau ir SLI motherboard etc mans pašreizējais grafikas karte ir Nvidia XFX 9600 GT XT versiju, un es meklēju, lai iegūtu vēl vienu gadu, bet es nevaru atrast vienu tiešsaistē, kas ir par saprātīgu cenu, vai arī tas jau nav izpārdotas un to ir pārtraukta, tāpēc man bija jautājums tas kartes ir identiskas ar citu karti darbojas sli vai es varētu saņemt dažādus izdevums 9600GT? Paldies, ka veltījāt laiku, lai izlasītu šo cheers luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visvairāk vienā kartes būs pārāka izpildē, nav SLI jautājumus, un prasa mazāk enerģijas. Pārdod viena esi, iegūt GTX 260 un 4.870. Ir tiešām nav iemesla divas 9600GTs SLI.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yer Vienīgā problēma pārdod viens man paradis, atnesiet man daudz naudas un grafikas kartes u ieteica ir diezgan dārga, un es esmu par budžetu: P |
|
| |||
| |||
| jums tiešām ir nepieciešams otru karti? cits 9.600 XT ir aptuveni 172. ar naudu jūs saņemsiet, ja jūs pārdodat, un cena, ko būtu jāmaksā, tā jau ir iekarojusi kļūst 260. |